Такова нещо България не е виждала! Вижте го първо вие! (ВИДЕО)





Костадин Щерев е известен като рали шампион, но той също е предприемач и иноватор. Неговата страст към автомобилите ражда идеята за изграждането на първата кула-паркинг в града на тепетата и въобще в цялата страна. До месец пловдивчани ще се радват на паркинговото съоръжение, което ще се намира на Сточна гара, научи репортер на Plovdiv24.bg.






Паркингът ще е на 7 нива и ще има 15 места, като при интерес на хората и нужда от още паркоместа ще бъде надградено с допълнителни модули и на широчина, и на височина.






"Паркингът улеснява шофьорите, защото те просто спират колите и ги прибират. Предпазва ги от удари и метеорологични условия. Водим разговори с фирми, които да застраховат съоръжението и всеки един клиент, който спре на нашия паркинг, да си има застраховка" каза Костадин Щерев в интервю за Plovdiv24.bg.






Прави се и програма с камери, за да могат собствениците на коли да ги наглеждат във всеки един момент. До паркинга се изгражда и автоматична автомивка, която ще измива автомобилите за 2 минути - отвън, отдолу, под калниците и цялото шаси.






"Нашата идея е да направим съвкупност - едно модерно и лесно паркиране, защита, измиване и екстрата, че всеки един момент знаеш какво се случва с колата ти и всичко това се записва" обясни още рали шампионът.

Всички подробности за интересното и иновативно съоръжение, единствено по рода си в България, може да гледате в прикаченото видеоинтервю с Костадин Щерев.


Четете още:

🔴 Първият път като си сложих фон-дьо-тен бях все едно с маска, но откакто ме открехна мойта приятелка на тези трикове даже не си личи

🔴 Веселка от Фермата--Жертва на маниак-насилник

🔴 В деня на св. Мина започват Вълчите празници





Източник: plovdiv24





Коментари

горе