Учителка в детската градина е арестувана, след като накара дете да изяде собствените си изпражнения



Дългогодишна учителка в детската градина в Тексас е арестувана и ѝ е повдигнато обвинение, след като се твърди, че е накарала едно от поверените ѝ деца да изяде собствените си изпражнения.

Според съобщенията, Мами Робинсън Аплан, на 67 години от Джаспър, Тексас, е арестувана след малтретиране на дете, чието име не е разкрито, на 25 септември.





NewsNow цитират говорителя от общината на Джаспър, д-р Стив Хайдън, който казва, че властите са били незабавно уведомени след инцидента и Aплан е била отстранена от работа.





Хайдън казва в изявление: „Предполагаемият инцидент е докладван на администраторите на кампуса в деня на инцидента и районът незабавно е освободил учителката и е информирал полицейското управление и службите за закрила на детето.

„Областната управа също оказа пълно сътрудничество по време на разследването на този въпрос и ще продължи да го прави.“





Той добавя: „Властите на Джаспър са информирани за обвинението на учителката, което е довело до обвинителен акт през септември 2019 г. Тъй като това е чувствителен въпрос за децата и персонала, не можем да предоставим допълнителни подробности за инцидента.

„Въпреки това въпросът за безопасността и благополучието на децата и учениците от Джаспър е наш основен приоритет.“

Съобщава се, че срещу Aплан е повдигнато обвинение  на съдебно заседание на окръг Джаспър, което е довело до обвинение в престъпление от клас А за официално малтретиране в четвъртък, 31 октомври





На самата учителка е определена гаранция от 10 000 долара.

Излишно е да казваме, че действията й бяха посрещнати с ожесточена реакция онлайн. Идеята, че една учителка би могла да злоупотреби с положението си до такава степен, е повече от просто смущаваща, отвратителна е!


Четете още:

🔴 3 напитки за загуба на тегло по време на сън-100 процента ефективност

🔴 Огромни насекоми нападат България

🔴 Професор съветва: кисело зеле, туршии и луканка срещу грип





Източник: За Жената





Коментари

горе