Трагедия в Пловдив: Пребиха до смърт младеж след скандал в дискотека



18-годишният Георги от Асеновград е бил зверски пребит навръх Хелоуин в Града под тепетата, а след 13 дни в кома издъхва, пише tvsatcom.bg. 

Във фаталната нощ в пловдивска дискотека, заедно с приятелката си, където са празнували Вси Светии, когато след спречкване се е наложило охраната да го изведе навън.





Малко след това част от мъжете, които са влезли в пререкание с Георги, са излезли пред дискотеката, която се намира на бул. “Санкт Петербург” и са започнали саморазправа с момчето.
Приятелката му е потърсила помощ от охраната на нощния клуб, която се е намесила и е прекратила побоя. След това, докато Георги и приятелката му са викали такси, част от групата биячи ги настигат и отново нападат асеновградчанина с юмруци.

Георги губи съзнание, а приятелката му търси помощ на телефон 112. От заведението също правят опит да извикат линейка. Помощта идва след повече от 20 минути.
 Георги е бил приет по спешност в интензивно отделение с тежка черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Тринадесет дни момчето е в кома.





След побоя пред дискотеката е започнато разследване на случая, а човекът, нанесъл фаталния удар по Георги е установен. И тримата биячи са били задържани. Образувано е досъдебно производство.

Охранителната фирма, обслужваща околните заведения, е предоставила видеозаписите си, записали побоите над Георги.
Мъжът, ударил фатално момчето, е с постоянна мярка „задържане под стража“ от Районния съд. На първа инстанция е бил освободен под гаранция, но Окръжният съд го е оставил в ареста.





Днес в Съдебна медицина е била извършена аутопсия на тялото на Георги. Предстои да стане ясно дали на бияча ще му бъде повдигнато обвинение за убийство. Към момента той е задържан с обвинение за нанасяне на средна телесна повреда.






Четете още:

🔴 Разбра се какво е убило 3 годишното детенце, размотавано в 3 болници и 4 лекарски кабинета!

🔴 Слави Трифонов: Тъжна и срамна история

🔴 Плащах си данъците, искам по-висока пенсия





Източник: Марица





Коментари

горе