Падна маската на Шапката - пръкна се Къци Вапцаров (ВИДЕО)



Къци Вапцаров се появи под маската на Шапката в музикалното шоу на Нова телевизия "Маскираният певец". "Не бях пял от години и ми трябваше време да си припомня как се прави", разкри водещият на култовото шоу "Невада" от 90-те години, след като бе разкрит след оспорван дуел с Гарвана.





Къци призна, че го е яд, че не са му се паднали най-подходящите парчета, но обяви, че е благодарен за това, че продуцентите са го поканили да се включи в шоуто. Всъщност никой от журито не успя да го разгадае под маската на Шапката и повечето гадаеха, че зад нея се крие актьорът Станимир Гъмов.





Междувременно стана ясно, че една от вече падналите маски ще се завърне на сцената на предаването с нова визия.

Шапката е десетата свалена маска. В предишните 8 лайфа паднаха костюмите на: Албена Михова (Лъвът), Пеперудата (Прея), Шотландеца (Юлиан Константинов), Бика (Филип Аврамов), Пауна (Иван Звездев), Коконата (Джулиана Гани), Рицаря (Димо Алексиев), Звездата (Бате Енчо) и Бухала (Валентин Михов). 






Четете още:

🔴 Къде изчезна Кашпировски?

🔴 Светът на златните момичета с 1 селфи и 1 дума

🔴 Сипах няколко капки в шампоана - от суха, изтощена и с цъфтежи косата ми се преобрази! Здрава, жизнена, ефектът е поразителен!





Източник: lupa





Коментари

горе