Българска актриса играе в суперсериала на Холивуд "Специален отряд" (СНИМКИ)



След българина в Холивуд Димитър Маринов, да се надяваме, че ще имаме нови лица за гордост в Меката на киното. Българската актриса Елица Бонев е новата ни надежда.

Тя се снима в един от суперсериалите, които се излъчват и у нас - "S.W.A.T" . ("Специален отряд").

Кадър от епизода на "Специален отряд", с участието на Елица Бонев

В епизода от хитовата криминална драма за американските специални части, който бе излъчен в Щатите на 27 ноември, Елица Бонев си партнира с с Шемар Мур - звездата от "Престъпни Намерения" и Джей Харингтън от "Отчаяните съпруги".

Тя преборва на кастинг стотици други американски актьори и е избрана за ролята на Даника.

Кадър от епизода на "Специален отряд", с участието на Елица Бонев

Любопитното е, че в роля в точно тази серия има и Димитър Маринов, станал известен като нашия "Оскар"-лауреат, след като с високата награда бе отличен екипа на филма "Зелената книга".

В епизода героинята на Елица - Даника, има високи позиции в мафиотските среди, а Маринов е баща на таен агент.

Елица Бонев / Снимка: Личен архив на актрисата

"След като агентът ми Виктор Круглов вижда, че се търси актриса за ролята на Даника, той изпраща моя снимка и актьорско видео. Кастинг режисьорът минава през всички снимки и кани на кастинг актьорите, които биха били подходящи за ролята. Виктор ми се обади и каза, че съм поканена за кастинг. Тогава получих и сцената, която трябваше да науча и представя на следващия ден. Имах по-малко от 24 часа, за да покажа най-доброто от себе си. Виктор ми се обади една седмица, след като се явих на кастинга и ми каза, че са закачили снимката ми на дъска, заедно с още няколко актьори, от които ще изберат победителя. (Подобно на това как във филмите детективът закача снимки на заподозрените.. ) Това означава, че съм минала първото отсяване, но още нищо не е решено. След още една дълга седмица, Виктор ми съобщи радостната новина, че екипът е бил очарован от представянето ми и че аз съм спечелила ролята", разказа Елица.

Елица Бонев / Снимка: Личен архив на актрисата

Елица Бонев е възпитаничка на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" . Преди да продължи творческата си кариера в Америка, тя е имала поддържаща роля в първи сезон на сериала "Под прикритие", с участието на Захари Бахаров и Деян Донков. Играла е на сцената на Народен Театър "Иван Вазов" заедно с Георги Мамалев и Мария Сапунджиева в постановката "Сако от Велур". От 2012 г. насам Елица живее и работи в Лос Анджелис заедно със съпруга си, режисьор и продуцент - Георги Николас. Заедно с него планира да заснеме филм и у нас, вдъхновен от личните им преживявания по време на кризата през 1997 г.

Елица Бонев / Снимка: Личен архив на актрисата


Четете още:

🔴 Легендата за Ивайло – да устоиш на забравата на историята

🔴 Дървото на живота се гледа лесно

🔴 Нека всеки българин да сподели! Това е важно за всички! Най-тежките болести ще бъдат излекувани, ако направите това





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе