Къци Вапцаров се завръща



Къци Вапцаров има голямо желание да се завърне отново в телевизията. Той даже се е кандидатирал за поста на директор на БНТ, но СЕМ го дисквалифицира, а спечели Емил Кошлуков.

„Нямам впечатления от Емил Кошлуков. Мен не съм и очаквал да ме изберат за шеф, макар да се бях подготвил сериозно за конкурса“, споделя Къци.



„Ако все пак бях станал генерален директор, най-правилните решения щяха да се търсят посредством обсъждане с професионалисти. Ръководният пост дава възможност да подредиш нещата, дава властта да извършиш промяна към по-добро, да оптимизираш връзката между лицата на телевизията и зрителите, да предложиш нови предавания, качествена опаковка, стойностни филми и сериали, музика от талантливи момчета и момичета, интересни теми и забавни моменти“, допълва още Къци какви планове е имал, ако е бил избран за шеф на БНТ.





Той споделя също, че би се завърнал в някоя от телевизиите със забавно предаване, ако му предложат. А идеи за предавания не му липсват. Къци е готов да приеме, ако от националната телевизия му предложат да направи развлекателно шоу или комедиен сериал. „Да, с най-голяма радост ще приема. Имам даже много готини идеи. Постоянно кандидатствам с най-различни проекти за предавания. Зареден съм с енергия, любов и желание да правя нещо хубаво за зрителите“, казва Вапцаров, пише „Уикенд“.





Къци споделя също, че не е гледал телевизията на Слави Трифонов, но му желае успех. „Повече телевизии, повече работа за нас. Конкуренцията е нещо изключително градивно и полезно“, казва той.





Къци е категоричен, че никога не се е сърдил на Слави и че много уважава екипа му. „Не съм бил сърдит. Уважавам екипа му. С музикантите от „Ку-ку бенд“ сме приятели, страхотни са. А дали ще приема предложение от Слави? Нека първо го отправи, пък после ще го мисля. На този етап какво повече да коментирам?“, категоричен е Къци.


Четете още:

🔴 Клиенти подариха кола на сервитьорка, за да не ходи пеша по 22 км

🔴 Бившият на Кали я срина със земята

🔴 А защо направо не прекръстим "Под игото" на #РадаПодБойчо





Източник: За Жената





Коментари

горе