Помните ли ги: Как изглеждат днес, 14 години по-късно – жената, която роди на 67 и дъщеря ѝ



Сред хората естествено има и мнение, че по-късното майчинство е много по-полезно. Хората, които подкрепят тази теза, вадят аргументи, че една по-зряла жена – на около 35-45 години, е много по отговорна и може да възпита много по-добре и правилно един израстващ малък човек.

Тези дами имат успешна кариера, собствени жилища и солидни спестявания. Така могат да осигурят на детето си много по-добър живот и бъдеще.





Днешната история, която сме решили да ви разкажем обаче, не попада в нито една от тези две категории. Възрастта, по време на която нашата героиня е родила, е меко казано уникална.

Дамата е жител на Букурещ и за първи път е станала майка на 67-годишна възраст. Името й е Адриана Илиеску.
Защо тя обаче не е родила на 20, 30 или пък дори на 45 години? Отговорът е много прост – жената просто е била истинска кариеристка. Тя е изследователка и е посетила буквално почти целия си живот на науката и проучванията си. В един момента обаче осъзнала, че е изгубила много ценно време.
Пенсионерката решила да се възползва, ако има някакъв шанс да стане майка, а и не искала да живее съвсем сама в двустайния си апартамент. Адриана решила да отиде в клиника и да опита да забременее ин витро. Естествено в много други страни сигурно биха й отказали заради възрастта й, но в Румъния няма закон, който да й забранява да опита.





Всички осъждали Адриана, когато научили, че се опитва да има деца. Жената понесла много злоба и критики. Чудото обаче се случило и тя забременяла с близнаци. По време на раждането обаче едно от децата не успява да оцелее и умира. Адриана все пак преборва мъката и решава да посвети остатъка от живота си на живото си момиченце. Тя кръстила дъщеричката си Елиза.
Проблемите на Адриана обаче не свършили с раждането на детето. Хората непрестанно шушукали зад гърба й или й се подигравали. Дори по време на кръщенето на момиченцето в църквата, свещенните служители също не спестили критики и упреци към Адриана. „Казваха ми, че нечист дух сигурно се е вселил в детето ми, но аз не им вярвах. За мен Елиза е дар от Бога и затова ще съм му вечно благодарна“, споделя тя.





След известно време жената се научила да не обръща внимание на критичните погледи и злостните думи на околните или на минувачите по улицата. Тя фокусира мислите и енергията си само и единствено в грижите за дъщеричката си. Е, към днешна дата Елиза вече е на 14 години. Тя е много красива и сладка. Момичето води живот на обикновен тийнейджър на нейната възраст.
Момиченцето казва за майка си, че тя няма да умре скоро. „Въпреки че е на повече от 80 години мама се храни много правилно и се чувства най-много на 30“, каза Елиза.
Най-голямата мечта към днешна дата на Адриана е да доживее мигът, в който детето й ще стане пълнолетно.





А вие какво мислите за историята на Адриана и Елиза?

Източник: За Жената






Четете още:

🔴 Гурбетчии помагат за купуването на родната къща на Димитър Талев

🔴 Несметното наследство на Стефан Данаилов

🔴 74-годишен мъж изчезна в село Гърбище! Близките му го издирват





Източник: izvanredno





Коментари

горе