Топ астроложката Алена с политически хороскоп на страната ни: Борисов е във възход, да не вярва на сълзи    





Даниела ПАЛАЗОВА

Каква ще е 2020-а за България в политически план, какви са предизвикателствата пред правителството и пред Борисов? Какво е бъдещето на БСП и ще запази ли Корнелия Нинова поста си? Каква е личната година на президента Радев и ще изпълнява ли той ролята на обединител на нацията?
Всички тези въпроси коментира пред ПИК топ астроложката Алена.

- Алена, навлизаме в годината на Уран и Водолея, как най-общо да определим 2020-а?






- Предстои ни нелека, но изключително благодатна година. Въпреки че е носител на трудности, изпитания, конфликти, разруха, позволява да отхвърлим с помощта на рутината и натрупания опит много работа, която ни носи приходи и спокойствие. Да постигнем нов градеж или надграждане на вече съществуващите стабилни достижения за нас, за България, за Европа и за планетата Земя. Всички ние, българите, сме част от тази общност и всеки може да даде своя малък, но важен, дори и невидим в общото цяло, принос за просперитет. Уран без нашата намеса започва да руши всичко ненужно, за да разчисти място на новото, да отнеме неочаквано всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее само заради болните си, но невъзможни амбиции света, а защо не и Вселената. Разрухата ни носи осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. В същото време помага да започне нов градеж, морален и материален, който да води към върхове в следващите девет години, до следващото влияние на Уран и числото на годината – 4.

Всичко ново през 2020-а по-лесно намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни идеи ще бъдат осъществявани и вместо с отрицание ще се възприемат като естествена част от живота. Бъдещето ще се превърне в настояще.

- Как влиянието на Уран ще се отрази на политическия и обществения живот у нас?






- Неблагоприятно, ако бъде допуснато. Трудностите във вътрешен и международен план заради Уран през 2020 г. са увеличени. Не е възможно да бъде спряно противопоставянето на институциите правителство–президент, напротив, ще нарасне. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми емоции за президента, който няма да се откаже да лее вредни слова, зареждащи го с енергия, та да си гради липсващото му самочувствие колко е всемогъщ, умен и велик... доколкото и той си го вярва. Надявам се, че с разума си премиерът няма да допусне противопоставянето да избухне в крайни проявления и неочакваности във вреда на България, но и в междуличностна война, в която народът ще е унизен, а президентът няма да е печеливш.

Премиерът и министрите са длъжни да пазят до последния момент големите проекти в тайна, за да избегнат злонамерените удари заради родни предатели във всички нива на йерархичната управленска стълбица и у нас и в чужбина, а годината на Уран разкрива предателите.

Промени в кабинета и да има, не биха могли да променят казаното от мен преди три години – че този кабинет на Борисов ще изкара своя пълен мандат, защото това е полезното и градивно за България.

Въпреки това изненади няма да липсват предимно заради новите политически формации, чиято регистрация ще блесне през 2020 г. Въпреки че Уран, планетата на разрухата на старото, но и на ненужното, което пречи да градим новото и стабилното, бързо ще ги заличи дори и ако бъдат допуснати за участие на парламентарните избори през 2021 г. И все пак кандидати за власт и ограбване на държава винаги ще има.

БСП и ДПС ще се наложи да надмогват сериозни вътрешни кризи и противоречия в годината на Уран.

- България е в стабилен период въпреки недоволството и протестите на някои политически сили, които не успяват да спечелят привърженици и имат само 1% подкрепа от гласуващите на избори. Ще има ли спокойствие правителството да работи до края на мандата си?






- Не, няма да има, докато настоящото правителство не намери начин да спре парите от чуждоземни НПО-та и битуващи в съседни държави бегълци от закона, които служат единствено за платени протести и за поддържане на постоянно напрежение, омраза в обществото, денонощно облъчвано с фалшиви новини, но неспособно да ги различава от истинските.

Не е възможно правителството да има спокойствие и да управлява, докато имаме президент рушител, който е прецедент в годините назад – противопоставящ всеки на всеки, постоянно критикуващ правителството, но без да разбира какво говори, дори напоследък с озлобление, лобиращ за партията, която го издигна, въпреки че – видите ли – бил независим. Или Румен Радев трябва да бъде отстранен от поста си, каквито астрологични аспекти съществуват, или е време да престане да говори без мисъл и разум, за да руши авторитета на цялата държава. Надали!

- Персонално какво го очаква премиера Борисов, на когото никой не пести критики и нападки, а трудностите пред кабинета са всекидневие?

- Няма как да напасна в угода на някого астрологична предопределеност за предсрочни избори. България е във възход, фактите говорят за това, но правя уточнение, че звездните аспекти, предполагащи или недопускащи предсрочни избори, не зависят само от добрата или лоша работа на правителството, което и да е то. Провокациите към премиера са всекидневие, но той няма да се подведе от емоциите си и да позволи държавата да бъде ограбена по време на поредното служебно правителство. Нито ще си позволи да предаде хората, гласували първо за него и едва на второ място за ГЕРБ. При евентуални, но неотредени ни предсрочни избори ГЕРБ пак ще спечели, а Бойко Борисов ще формира четвърто правителство, защото е нужен на България, чието бъдеще гради за ужас на безродниците.

Личната година на Бойко Борисов до рождения му ден през 2020 г. е изтъкана от препятствия, които до този момент успява да надмогва печелившо за държавата.

Началото на 2020-а, въпреки трудностите до рождения му ден, ще бъде спокойно и удовлетворяващо. Промените в ГЕРБ са задължителни и наложителни, за да бъдат отстранени членове на ръководни позиции в партията, които гонят свои лични цели и работят във вреда на ГЕРБ, вярвайки, че няма как да бъдат разкрити. Такива има не само в парламентарната група на партията, а и по места.

След рождения си ден през 2020-а Борисов навлиза в лична година на глобални положителни промени, пътувания, които са предпоставка за стабилност в държавата заради подписаните договорености.






Съветите ми към него са да е краен и категоричен, но с подходящо подбрани слова. Да не се поддава на любезно и сервилно поведение, което демонстрират някои европейски лидери към него и България, да е предпазлив и аналитичен, за да избегне възможна външна намеса в управлението на държавата. Да спре да вярва на сълзи, особено на женски. Да се научи да различава подлеците по душа, за да не се налага да сърба попарата им, допускайки да заемат незаслужени постове.

- В личен план как ще се отрази Уран върху живота му?

- Личния му живот не е редно да коментирам, защото той е зрял човек и сам взема решения дали ще има партньорка до себе си или не. Задълженията му са толкова много, че по-скоро ще използва времето до края на мандата си, за да постигне поставените цели, а за личния си живот има време да помисли. Нали се радва на внучета, това засега му е достатъчно.

- Коалициите у нас по принцип се разпадат – ще продължат ли да подкрепят обединени патриоти мнозинството, та макар и без „Атака”, които бяха изгонени от тройката в малката коалиция?

- Проблемът при „Обединени патриоти“ е, че вече са непоправимо разединени, което не им дава добри шансове за следващите избори. Валери Симеонов ще продължава да проявява прибързаност, импулсивно поведение, подвластно по-често на безконтролно бликнала емоция. И след рождения му ден през 2020 година, когато средата ще повлиява действията му, а тя, ако е нова, може да е вредна за него и за партията му и на парламентарните избори, присъствието му в парламента може да остане мираж за него. Красимир Каракачанов е в годината си на материална стабилизация и кармична разплата, която след рождения му ден ще е подвластна на емоции. Да си мери думите и действията, въпреки че обичайно е обран в говоренето.

Волен Сидеров вече не е в парламента, но е в общинския съвет на София, където за съжаление ще е видимо противопоставянето му на всичко и всички и най-вече на бившите му коалиционни партньори. Но ако отново се опита да използва "златния си пръст“ и на този пост, наказанието му ще е светкавично. Съдбата не е склонна да му прощава в бъдеще. Загадка остава защо сам си проигра добрите шансове.






Композитната карта на тримата, без значение че Сидеров е извън групата, изисква да се смирят, да не си мерят мускулите като подрастващи момчета, да се подчинят на съдбата си, която им е позволила да са на заеманите от тях позиции. Да не създават ненужно напрежение не само в България, а между своите избиратели, за да не бъдат изоставени от хората, на които разчитат. Силата им е в обединението, защото разединението обрича поне две от формациите на маргинално съществуване след парламентарните избори през 2021 г.

- БСП уж отчита успех след успех, но вътрешната опозиция в Столетницата не мисли така и критиките са много. Какво ще се случи с партията – ще запази ли Нинова поста си, към който очевидно посягат?

- През 2021 г. са следващите парламентарни избори, а на изборите за европейски парламент и за местна власт Корнелия Нинова и БСП допуснаха много грешки не само в избора на кандидатите им за депутати в ЕП, а също и за кметове. БСП, която възприемам като БКП, но преминала в нелегалност и кръстила се с партизанското име БСП, така и не разбра, че времето й е минало. Веднъж, защото в историята повторение няма. Втори път, защото й липсват водачи. Партията се е превърнала в самозадоволяваща се чиновническа система, на която все се намират емоционално свързани с миналото хора и съвременни неинтелигентни същества да й осигурят съществуването. Губят, но съществуват, за да продължават да губят, но с гарантирани заплати.

На 16 януари Корнелия Нинова навлиза в лична година на нова среда, която неочаквано за нея и за всички нейни приближени в БСП може да не е нейната обичайна партийна среда, а да се окаже не само нежелана и от приближените си, но и извън политиката. Нейното отредено от съдбата място е второто, не лидерското, за да не вреди на здравето си, процес – невидим за околните, но заложен от съдбата.

- Президентът Румен Радев и тази година не изневери на себе си и сякаш не работеше за консенсус, а непрекъснато намираше точки за конфронтация с управляващите и с Борисов. Това ще продължи ли и през 2020-а и има ли шанс отделните органи на властта да намерят и допирни точки?






- Аз съм краен българофил и никога няма да изневеря на родината си, въпреки че съм пътувала много по света и съм могла да се установя къде ли не, дори и преди 1989 г. Нека бъде ясно, че никога не бих застанала срещу България и не бих спестила мнението си, дори и крайно, за когото и да било, който се опитва да злослови срещу България. Последната „реч“ на президента Радев по една от водещите медии за пореден път доказа, че освен да злослови срещу България, правителството и Борисов, да възвеличава БСП, действие, недопустимо за „обединител на нацията“, той е започнал да омаловажава и българския народ. Не ни стигаше обидата, че родината ни била блато... Но толкова му е капацитетът на този човек. Не питам как се чувстват тези избиратели, които гласуваха за него, защото съм сигурна, че далеч не всички са гласували по съвест и с разума си, а защото са се продали или са гласували заради сляпа емоция. По-важното е как се чувстват хората, които обичат България и мечтаят за нейния просперитет, след като постоянно са смазвани от „великите прозрения“ на президента Радев. Явно той е единственият, който не вижда положителното в развитието на държавата и насажда умишлена омраза у хората, като ги убеждава в противното. Ще напомня, че президентът Радев е на първо място човешко същество със своите радости и неволи и не е биоробот, неподвластен на законите на кармата, която твори, а тя е само негативна. Затова на моменти се питам дали не е подлаган на специална терапия, за да мрази и да насажда така показно омраза, напоследък заразна за много наши сънародници, озлобени от личните си несгоди, сътворени от тях самите.

Неговата лична година до рождения му ден през 2020 г. е наситена на емоции, които е длъжен, но не успява да овладява. Именно те са причината да се чувства самоуверен и с мечти за втори мандат, да смята, че е политик, какъвто не е, и е недосегаем, без да си дава сметка, че е прекалено уязвим и без да притежава нужното интелектуално ниво. Когато го осъзнае, може да се окаже изхвърлен от политиката и забравен от българския народ, но историята ще го запомни с гафовете и омразата му към всички освен към себе си.

Може би наистина си вярва, че ще има късмета да изкара и втори президентски мандат, но с поведението си и постоянните си необосновани критики той настройва необратимо цялото общество. Липсват му заложени в неговата рождена звездна карта астрологични аспекти даряващи лидерски качества, поради което висшата управленска позиция, която заема, надхвърля многократно възможностите му. През 2022 г. предстоят президентски избори, а от Румен Радев съдбата изисква да обмисли добре бъдещето си, което заради личната му година на подчинение не допуска успех, ако се кандидатира отново.






- В личен план президентската двойка обира по-скоро неодобрение, отколкото обратното. Ще успее ли Десислава Радева да намери баланса и мястото си в контекста на позицията на съпруга си?

- Никога, дори да ходи на курсове по поведение, но то и време не остана. След като за три години не успя да се промени като поведение и грубо отношение, което не й се отдава да контролира и заради което съм сигурна, че двамата с Радев ги е привлякло един към друг, няма как да се промени за следващите две години. Или носи аристократизма в себе си, без значение как изглежда като физика, или не го носи. Той е вроден, не се придобива, на каквото и обучение за маниери да ходят двамата. Нека припомня постоянното подражателство от страна Радева и опита да копира Мелания Тръмп, дори когато в президентството украсиха коледната елха. Няма как да влезе в обувките на когото и да било. Опитите са безсмислени, но явно смята, че с това подражателство и с тоалетите, които облича, защото има кой да й покрива разноските, е равностойна на други първи дами, въпреки че тя няма този статус.

- Най-общо какво ги чака българите през 2020 г. според звездната карта?

- Очаква ни година на препятствия, които са изпитание, водещо ни към нови знания. Година на разруха на непотребното, на градеж на новото и полезното, на любов и на омраза, на неочаквани промени, основани на рутината и натрупания опит. Най-важното е, че годината на Уран ще премине под мотото „Труд, пари, знания“. Работим, печелим добре, обогатяваме знанията си, а с новите печелим още по-добре и получаваме мечтаното заплащане. Това е достатъчно, за да сме щастливи.






Като добавим годината на Металния плъх, който също ни зарежда с работохолизъм, всичко си идва на мястото дори и при хората, които са живели девет години в хаос. В Годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при изпълнение на поставените задачи. Плъхът умее да дарява щедро, но само тези, които са го заслужили. В комбинация с годината на Уран може да даде много, но и да отнеме много според заслугите на всеки един от нас. О нас зависи да живеем и работим така, че Уран да ни дари блага, а не да ни отнеме.


Четете още:

🔴 Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и живя до 96 години. Най-важното е, че през целия си живот той не се е разболявал!

🔴 Заплатите скачат! Наистина ли?

🔴 Родителите на отнетото от германските служби бебе го видяха за кратко





Източник: Ретро





Коментари

горе