Шокираща версия: Опасните кемтрейлс са маркери на климатичното оръжие HAARP



Вие виждали ли сте също странните следи в небето, оставени от самолетите, които не се разсейват с часове? Все пак обикновените следи от реактивните самолети изчезват за броени минути, пишат световни медии. 

Дълго неизчезващите следи в небето се наричат кемтрейлс, или химически следи (chemtrails), които явно са изкуствени и са създадени с някаква цел. Но с каква точно? 

Независими изследовател твърдят, че това е доста опасно за нашата планета явление и е свързано със създаването и усъвършенстването на така наричаното климатично оръжие. 

Тези следи, естествено, се създават целенасочени: в САЩ например, има цял парк от самолети с оборудване за разпръскване - Боинг КС-135 Стратотанкер, като външно тези машини по нищо не се различават от пътническите.





"Официалната наука се опитва да ни докаже, че климатичното оръжие е безсмислено, защото да се управлява времето, земетресенията, вулканите и другите природни стихии е просто невъзможно. Изкуствено предизвиканият ураган въобще не е известно как ще се държи и кого ще удари по-болезнено - врага или създалия го учен. Уж всичко е логично, но, както твърдят философите, в този свят няма нищо невъзможно, а логиката не е най-добрият инструмент за опознаването на този свят".  

Същите изследователи почти вече с пълен глас твърдят, че HAARP се намира в Аляска – това е климатичното оръжие на САЩ.





Може би то още не е усъвършенствано до край, но американците полагат максимум усилия (и пари), за да подчинят този дух на своята воля. 

И, както изглежда, те са намерили начин за постигане на целта си - разпръскването в атмосферата на определени химически вещества, които създават условия за ефективно и целенасочено използване на климатичното оръжие. 

Днес химическите следи се виждат из цялата планета. Понякога те изглеждат безобидни, а понякога - чудовищно и плашещо явление. 





Има и учени, които свързват кемтрейлс не само с работата на HAARP, но и други изследвания на военните, например, изпитания на химическо и биологично оръжие.  

Кое как е, трудно е да се каже. Във всеки случай химичните следи трябва да бъдат изследвани, но с това засега никой сериозно не се занимава. 

Много по-просто е да се бориш, например, с митичното глобално затопляне на планетата: за тази борба се отделят огромни средства, изчезващи в неизвестно чии джобове.  






Четете още:

🔴 6-те зодии, които ги очаква нов живот през 2020

🔴 Убиха Андреа и Кристин, а социалните ги няма, те тормозят удобни жертви

🔴 Исторически първи медал за България от зимна младежка олимпиада





Източник: Блиц





Коментари

горе