Лечителят Георги Петков: Сакати са прохождали, а 3 неми деца проговориха



Лечителят Георги Петков е от Горна Оряховица. Излекувал е стотици хора, като всяка година пътува до силни енергийни места в нашата страна.

Именно там, чрез специални мантри и молитви, благодарение на своята дарба успява да помогне на страдащите. 

Как се случва всичко това, вижте в интервюто с лечителя и ясновидец Георги Петков. 

- Г-н Петков, как и кога открихте у себе си дарбата да помагате на болните и страдащите?

- Може би вече почти 25 години се опитвам да помагам, да лекувам, но веднага казвам, че всичко това е заложено Свише, което впоследствие се отключва. Няма нищо случайно, неслучайно ми се даде да посетя и Божи гроб. На хората може да им се стори невероятно, но на мен постоянно ми се явяваше Исус Христос, а именно на Божи гроб отгоре ми се каза: “Сега ти отваряме седмата врата, това е вратата на мъдростта и познанието”. 

Там получих първия лъч за България, пак казвам - беше невероятно, няма да се впускам в подробности, тъй като е трудно да бъде осъзнато. И ми се каза, че когато получа 3-те лъча, тогава България ще тръгне напред. Вторият лъч го получих на Мадарския конник. И вече Господ решава кога, къде, как, коя година ще получа третия лъч.





- Как лекувате болните? Доколкото ми стана ясно, това може да се случи само на свято място, така ли?

- Така е, на свято място се случват нещата, като за мен най-силна енергия засега се получава на Кръстова гора. Има и други такива места в България, които посещавам с групи или индивидуално с болни хора. Господ ми даде 12 ангелски езика, това са езици на иврит, които са ми спуснати Свише. На тези езици започвам да пея мантри. Вижте, не аз, Светият дух лекува хората. Аз съм просто маша в Божиите ръце. Първо произнасям молитви, след това започвам да пея тези мантри. Така вдигам вибрациите на много високо ниво, Светиите слизат и ето така лекувам болните. Това е много силна Божествена енергия. Много чудеса се случиха, може да изглежда невероятно, но е факт. Аз постоянно ходя и помагам, с много тежки случаи се справих. Всичко, пак казвам, е по Божие усмотрение. Но не всичко зависи от мен и от волята Божия. Много е важно човек да има вяра. Има ли вяра, чудесата се случват, няма ли - не става. Когато има вяра, силите лекуват този човек и стават чудеса. Сакати са прохождали. Аз имам излекувани над 500 човека. 





- Г-н Петков, може ли малко по-конкретно и достъпно да  обясните как протича един сеанс при вас?

- Когато хората дойдат при мен, аз първо ги изчиствам. Минавам през параклиса “Св. Василий”, предоставили са ми три много силни молитви - Киприанови, Василеви и за Исус Христос. И след това започвам да пея мантрите, Светият дух слиза и ги изчиства, лекува ги. След това правя тези процедури на още две места. Всичко е мисъл и енергия, светиите знаят всяка наша мисъл, всяко наше действие се записва горе. Затова колкото повече добри дела правим на Земята, толкова по-здрави ще бъдем. 

За съжаление, народът се е втурнал да прави пари, сякаш всичко се върти в един омагьосан кръг и затъва, затъва. Но като опре ножа до кокала, идват и плачат. Имал съм много тежки случаи. Има и такива, на които Господ не иска да помогне. Защото такъв човек през целия си живот е лъгал, мамил, вършил е престъпления дори. Имал съм такъв случай с млад мъж от София. 





- Можете ли да посочите някои конкретни случаи на излекувани от вас хора?

- Последният такъв беше с едно момче Красимир от Велико Търново, болен от рак. Бог наистина го излекува, защото той ме следваше навсякъде, на всички енергийни, Божи места, където ходех. Може би споменах, в по-тежките случаи карам моите пациенти на Кръстова гора. Всякакви хора са идвали, в т.ч. и с магии, с бесове. Иначе, помогнах на позната за щитовидната жлеза, оправи се с 4 сеанса. След това на дъщеря й, която 3 години нямаше деца, всичко се оправи, след това и на снаха й пак по същата причина. Моята племенница се върна от Италия с огромна киста на яйчника. Заведох я на Чудотворната икона, направихме процедурите и на другия ден, след като се прибрахме, тя отиде на преглед при проф. Горчев в Плевен, където той установи, че всичко е изчистено, няма нищо останало от това образувание. Излекувах приятел с 2 инфаркта, когато след това го изследваха, се учудиха на изчистените му кръвоносни съдове. Човекът ходи, много е добре. Търсят ме хора и от чужбина. От Холандия, от Гърция идват, особено за децата си. 





- Като споменахте децата, какви болести при тях най-лесно се повлияват?

- Нощно напикаване, тумори в главата, много други болести. Например три неми деца проговориха. Бог лекува всичко, това е истината, но е нужна вяра. За Бог няма неизлечими болести. А децата са най-чистите създания, те са цветята. И пак ще напомня - нужно е това лечение да се извършва на силно енергийни места, защото енергията минава и изчиства. Изчиства се негативната енергия и човек оздравява. В по-леките случаи водя хората в един параклис във Велико Търново, а с по-тежките мога да се справя на Кръстова гора най-вече. 

- Доколкото разбрах, вие нямате цена на услугите си...





- Да, така е. Господ казва: “Пари няма да вземаш на хората. Кой каквото ти остави, това”. 

Дори понякога има хора, които страдат, но нямат средства, тогава Господ ми казва: “Аз гладен и жаден няма да те оставя”. 

И наистина трябва да вървим по този път, това е нашата мисия. А иначе, за пореден път ще го кажа. Ако няма вяра, и силите не искат да помогнат на даден човек. Той не се е обърнал към Господ, няма как да стане. Затова казвам, че ние, хората, трябва да станем по-добри. Но, на първо място е прошката и любовта. Това проповядват отгоре. Когато простиш, Господ поема този проблем, той наказва, не ние. От нас се иска да простим. А отгоре казват: “Трябва да бъдете като братя и сестри, да се обичате, да си помагате”. Това е пътят към новата епоха и съм сигурен, че тя настъпва. А тези, които не искат да се променят - бандити, крадци, мошеници, за тях Господ казва, че няма повече прераждане на тази земя.

- Искам да ви попитам дали можете да лекувате кармично обременени хора, вследствие на което са получили и тежки заболявания?





- По принцип на мен не ми позволяват да се намесвам в кармата. Ако Господ и светиите решат, тогава може да се опита. Ще посоча конкретен случай. Дойде жена от София, Красимира се казваше, болна от рак. Тогава тя беше в група, може би споменах, но пак да отбележа, че водя и групи от по 30-40 човека, а последно имах група от 80 души. И ние решихме да сложим тази Красимира да спи на леглото на Преподобна Стойна Когато обаче минах покрай нея и върнах времето назад, видях, даде ми се как прадядо й по време на Балканската война коли хора, заклал е много народ. Казах й това мое видение, тя потвърди, знаеше историята на рода си, знаеше за този прадядо. Оттам идваше наказанието за нея като тежка болест. 





Въпреки това аз реших да опитам да помогна и на нея, да се помоля. Подготвих молитва и казах: “Господи, ако е волята твоя, аз нямам право да се намесвам в кармичното обременяване на Божия раб, моля те и т.н.”. 

Направих й процедури. Това беше като едно кръщение за нея. Каквото можах, направих, но е много важно да насочиш даден човек, да му помогнеш положително и психически да се почувства добре. Повече не сме се виждали, не мога да кажа какво е станало с нея, дали е оздравяла. Само давам пример за кармично обременяване и за това как не може човек да избяга от него. В тази връзка искам да отбележа, че идват и много хора, на които са им повлияли негативно, или както се изразяваме, правили са им магии. Много такива хора са ме търсили, болни заради такова влияние. И на тях помагам, като по-тежките случаи ги водя на Кръстова гора.






Четете още:

🔴 Държавната телевизия на Русия осмя Бойко: Борисов се натиска на Путин, иска да му се хареса (ВИДЕО)

🔴 Кожа на Снежанка само с 2 процедури - бяла като сняг и гладка като бебешко дупе!

🔴 Забравените бункери в България: Подземната болница на Варна





Източник: zdrave





Коментари

горе