През 2017-та съпругът ѝ отрязва и двете ѝ ръце, защото му иска развод. Ето как изглежда днес невероятната Рита Снимки



През декември 2017 г. в Серпухов, селище близо до Москва, се случва тази  ужасна история , обиколила всички медии. Дмитрий Грачев завежда жена си Маргарита в гората и отрязва китките на двете ѝ ръце , защото тя решила да се разведе с него.





Това е наказание, планирано до най-малките подробности: Дмитри измъчва жена си час и половина, след което я откарва в болницата и се предава на полицията. Грачев предварително си купил брадва, въжета и дори се поинтересувал колко време ще остане в съзнание човек, който има подобни наранявания...





За щастие Маргарита оцелява . Едната ѝ китка е пришита, втората е заменена с бионична протеза. Протезата се управлява директно от мозъчни импулси. Парите за протезата - около 6 милиона рубли (почти 100 000 долара) - са събрани в социалните мрежи от загрижени хора.

жена протеза





Садистът Дмитрий е лишен от родителски права и е хвърлен в затвора за 14 години. А Маргарита отглежда двама синове и преоткрива живота си: занимава се с гмуркане, участва във фотосесии и дори публикува книгата „Щастлива без ръце. Истинската история за любовта и зверствата." В Instagram тя нарича себе си „мама-трансформър“.

красива жена

„Всеки път, когато ме питат:„ Какво ѝ има на ръката ти?“, не искам да казвам истината. Не мога просто така да обясня, че съпругът ми ме е завел в гората и ми е отрязал ръцете. Затова се измъквам с дежурната фраза: „попаднах в злополука“.





Рита

„Често ме питат за протезата, сега наистина знам много. Вторият най-популярен въпрос е как да се справят с депресията. Третият е как да преживеят домашно насилие.

Разбрах, че проблемът е реален, той трябва да бъде решен. Бедата обаче е, че много жени просто не искат да правят нищо. Когато им напишеш „избягай“, те се отдръпват. Казват, о, добре, той се успокои, всичко ще се оправи. Тогава защо изобщо пишат? Само да се оплачат ли? Трябва да се действа, а не просто да се търпи. "

жена без ръце





Ето как изглежда днес Маргарита Грачева:

Маргарита

Маргарита Грачева

красива жена





жена с протеза на ръката

жена с котка





жена по трико

Невероятна е, нали?


Четете още:

🔴 Ябълкова пита с крем - пухкаво тесто, сочни ябълки и вкусна заливка! Райска наслада за делник и празник:

🔴 Чудни триъгълни банички-хапчици - децата ги омитат за закуска, мъж ми - за мезе. Все са разкошни:

🔴 Язовирите са направени от умни хора, но се управляват от глупави (ВИДЕО)





Източник: За Жената





Коментари

горе