Стари хора умират от глад и студ в кофи за боклук, а бос на боклука кара последен модел Ролс-Ройс!!! (СНИМКИ)



83 годишна баба спи в кофа за боклук, за да не умре от студ!

България през XXI-ви век в Европейски съюз!
Над 10 години стабилност!
Това картинката, която показва всичко!
Без думи…

Босът на боклука сам шофира британския джип „Кулинан” за 1 милиона лева




Румен Гайтански – Вълка отново изуми столичани с поредното суперлуксозно возило. Босът на боклука бе заснет зад волана на „Ролс-Ройс Кулинан”: първият джип на престижната британска автомобилна марка. Гайтански бе заснет сам да шофира бляскавия джип, кръстен на най-големия и скъп диамант в света. Той се яви с него на бизнес среща в хотел „Маринела”, придружаван от джип с охранители, пише сайта: lupa.bg.

Румен Вълка сам шофира умопомрачителния „диамантен“ „Ролс-Ройс“. Снимка:  „България днес“





Аристократичният всъдеход е първия в България, а цената му е около 1 милион лева с платените данъци и застраховки. По традиция Румен Вълка е поставил регистрационна табела от много „осмици” на Ролса си. Впечатляващият джип с размерите на лекотоварен микробус е с 6,75-литров битурбо V12 двигател, генериращ 571 к.с. и 850 Нм. Те се предават към четирите колела посредством нова система за задвижването им, както и система за завиване на четирите колела. Джипът-красавец тежи близо 3 тона, а скоростта му е електронно ограничена на 250 км/ч. До този момент са произведени едва 318 бройки „Кулинан”, а шофираният от Гайтански модел е първия в България. Негови близки разкриха, че возилото е пристигнало от Великобритания навръх Коледа.





Само преди няколко месеца Румен Вълка бе заснет да управлява и друг джип с цена от 1 милион лева – решения в синьо „Ламборджини Урус”. Гайтански разполага и с „Бугати Вейрон” в гаража си, както и с няколко мерцедеса.

Ето как изглежда возилото:










Четете още:

🔴 Работодатели: 700 лева глоба, ако забременееш, докато си на трудов договор

🔴 Момче загина при верижна катастрофа между трамваи в София

🔴 Разрешават на 200 хил. жени да си прехвърлят извънредно в НОИ парите за втора пенсия





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе