Култово ВИДЕО! Пловдивски депутат заспива по време на работа



Култово видео с депутата от БСП и любимец на Корнелия Нинова от новата й квота народни избраници Манол Генов взриви фейсбук. Генов е уловен от да заспива по време на заседание в парламента от любопитна дама, която не се е поколебала да качи резила в социалните врежи.





"Депутатът от БСП Манол Генов спи по време на работа! Сладко му е на наглеца, нали тлъстата му депутатска заплата си върви!", пише Елена Миланова, която е публикувала две комични видеа с народния избраник, а отдолу потребители коментират, че вероятно е имал тежка нощ.





Припомняме, че през 2017 г. прокуратурата привлече като обвиняем Манол Генов за купуване на гласове. Той бе обвинен в това, че в Асеновград, при условията на продължавано престъпление с пет деяния, в съучастие като съизвършител с Николай Христев е организирал предлагането и даването на имотна облага - паричната сума от 25 лв. за глас на избиратели.





По-късно му бе наложена мярка подписка и имунитетът му бе свален, миналата година Софийски градски съд го оправда.


Четете още:

🔴 Свещ за покойник погуби двама

🔴 Джинджифилова вода - за нея тлъстинките по талията и бедрата са детска игра. Елиминира ги без остатък и се чувстваш бомба!

🔴 Какво означават цифрите в паспорта ни и какво могат да разберат за вас от тях





Източник: Марица





Коментари

горе