Изпусна се! Диляна издаде колко тежко е с Блатечки



"Красотата ти помага, отваря много врати. Но само ако е подплатена с още нещо". Това заяви Диляна Попова в интервю за Мон Дьо по Нова телевизия.

Тя разкри, че преди години е имала хиалурон в устните, но го е махнала. "Беше ми по-трудно да говоря. Струваше ми се, че ще стана по-симпатична. В момента нямам корекции, но се грижа много за себе си", каза още моделката.





Диляна повдигна завесата и разкри какви са отношенията й с Асен Блатечки.

"Не сме говорили досега и сме го оставили неказано и нечуто. Смятам, че след като във времето, в което любовта ни беше във вихъра си и това нещо се случваше, успяхме да я съхраним. Не мисля, че искам нашата история да бъде разказана. Тя трябва да си остане такава. Живеем в тези времена, в които се изписват неща, извадени от контекста", каза Попова. 





"О, да. Аз не съжалявам за нищо. Не съжалявам за решенията си и за това, което е трябвало да изпитам и да изтърпя. На всеки се случва, но при мен го обсъждаха всички. Имаше период, в който ми се отрази тежко и просто се затворих. Вероятно нямам смелостта да изляза и да кажа някакви неща, чакам да отмине", допълни тя. 

"Не мисля, че която и да е любов е грешка.





Щом се е родила и е била там, не мога да я нарека грешка. Аз прощавам и това е едно от най-хубавите ми качества. Може би, ако засегне детето ми по много груб начин, не бих простила", заключи красавицата пред Мон Дьо. 

Водещият попита Диляна дали в момента с Асен са заедно, а тя отговори с краткото и категорично "да". 


Четете още:

🔴 Отвлекли Владо Карамазов в Мароко! СНИМКИ

🔴 Ето кога се падат 3-те най-големи Задушници тази година

🔴 3-4 хиляди лева заплата: Mного ли печелят компютърните специалисти в България?





Източник: Марица





Коментари

горе