Странно назначение в bTV

С красиво и усмихнато попълнение в екипа си стартира предстоящият сезон на най-гледаното музикално риалити у нас "Гласът на България“. От 23 февруари в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика "Гласът зад кадър“ ще влезе Александра Петканова. В тандем с добре познатите звездни водещи - хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’, тя ще следи какво се случва в предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на bTV Media Group.


Александра влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали в рубриката "Гласът зад кадър“. Петканова ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите. Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за славата, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев.


"Много съм щастлива, че bTV ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата "глас на България“. В дигиталната рубрика "Гласът зад кадър“ участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си“, коментира Александра.


Петканова е на 26 години. Родена е в Благоевград. Завършила е УНСС, но е популярна главно като модел и инфлуенсър в социалните медии. Била е рекламно лице в Европа, САЩ и Япония. Има и малка роля в киното – снима се с Мел Гибсън във филма "Непобедимите“.

"Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича“, казва тя. Алекс е омъжена за Даниел Петканов, когото зрителите познават като водещ на "България търси талант“. Двамата имат син.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Отрязаха с флекс една от камерите на тол системата, които за ден хванаха 805 без винетка (СНИМКА)

Коментари

Видео на деня

горе