Мафиотката на Холивуд: Елица Бонева в "Специален отряд"



Българската актриса Елица Бонева влезе преди години в Холивуд и не спира успешно да се изкачва по звездната стълба на киното. И не само. Елица сбъдва мечтата на милиони хора по света – да попаднеш в царството на най-големите, да застанеш до тях, да ги видиш, да говориш с тях и да се снимаш. И нещо повече – да работиш с много от тях.

Елица Бонева вече е част от актьорите в сериала „Специален отряд“. Тя играе мафиотка в култовата поредица и вижда от първо лице тъмната и светлата страна на актьорската професия.





„Реших да се занимавам с актьорско майсторство, докато бях във втората си година от обучението си в НАТФИЗ. Това е доста парадоксално. Аз се влюбих в актьорското майсторство от моите професори“, сподели наскоро Елица пред „Нова телевизия“.

Малко преди да завърши висшето си обучение в театралната академия, за нея като в приказка се отварят широко вратите на актьорската професия. Тя е поканена за участие

в хитовия български сериал „Под прикритие“

„В сериала попаднах чрез кастинг. Това беше около третата ми година в НАТФИЗ. Харесаха ме и ми дадоха възможност да си партнирам със Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Пенев и да се уча от тяхното майсторство“, разказа още тя. Елица не крие, че е безкрайно благодарна на съдбата и на екипа за шанса, който й е даден да може да черпи вдъхновение и да попива професионализъм от едни от най-добрите актьори в България.





А освен в телевизията тя получава и роли в театъра още като студентка, което също помага за каляване на характера и за шлифоване на таланта й.

Но има неща, които колкото и да е благосклонна съдбата към теб, не можеш да получиш в България. „Нещото, което може да получи един млад човек, особено артист, в САЩ, но не и в България, са безкрайните възможности“, откровено заявява Елица.

И въпреки всичко тя не крие, че е трудно. Не всичко е блясък и красиви дрехи. Едно от нещата, от които тя е шокирана при отиването си в Холивуд, е, че някои от колегите й живеят в колите си, докато сбъднат голямата си черта – да бъдат забелязани и избрани за роля във филм.

За „Специален отряд“ Елица казва, че прослушването било предизвикателство, защото

получила сценария вечерта преди да трябва да се яви

Трябвало е да научи няколко страници с текст, за да реши какво ще направи с героинята.

След няколко седмици Ели разбира от своя агент, че получава ролята на Даника, жена, замесена с мафиотския свят, която се занимава с трафик на малки момичета.





Снимка: noblink.bg

Филмът е бил предизвикателство и заради екшън сцените, в които младата българка е трябвало да участва. Тя е безкрайно благодарна, че е била избрана за ролята, защото досега е играла само положителни героини. „Сега успяха да видят в мен възможност да играя и отрицателен образ“, споделя Елица и е щастлива, че успява да се преобрази в различни характери.





В един от епизодите я чака и друга изненада – тя си партнира с друга голяма българска звезда в Холивуд, участник в шоуто „Като две капки вода“ – Димитър Маринов.

Когато е разбрала, че друг българин ще има участие в сериала, била изключително щастлива да види името на Димитър Маринов. С него се познават преди сериала. Преди близо две години Димитър пристигнал от Сан Диего в Лос Анджелис, за да се запознаят.

„Това беше едно прекрасно начало на едно… добро приятелство“, казва Елица.

А на всички млади хора по целия свят тя препоръчва да не спират да вярват, че могат да успеят, и да преследват докрай мечтите си.



Четете още:

🔴 Молитвата на майката е най-силна и може да промени кармата на детето-Има две молитви-за дъщери и за синове

🔴 Огнеборци спасиха три деца от горящ апартамент във Велико Търнов

🔴 Известна водеща си тръгва от Нова телевизия





Източник: BG-VOICE





Коментари

горе