Последната любов на Милен Цветков се обърна към него





Последната любов на журналиста Милен Цветков - Милена Иванова, не може да преживее внезапната му загуба. И със сигурност на нея й е на трудно, защото двамата са живели заедно и всяко нещо в жилището й навява спомени за него.





Ден след негови 40 дни, откакто не е на този свят, Милена се обърна към него с доста прочувствени думи, които провокираха сълзи дори в тези, които не са ги познавали.





"Светъл път на душата ти, любов моя. Почивай в мир. Обичам те", написа тя и сподели тяхна обща снимка, направена по време на една от техните разходки през зимата.

Извънредна новина за Кристиан Николов, убиеца на Милен Цветков


Ето какво е официалното Съобщение на Софийска градска прокуратура относно мярката за неотклонение на обвиняемия Кристиан Николов
Във връзка с невярна информация, разпространена в медии и социални мрежи, за това, че обвиняемият Кристиан Николов, привлечен към наказателна отговорност за извършено от него умишлено престъпление по чл. 342, ал. 3, б. „в“, вр. ал. 1, пр. 3 от НК, е с изменена мярка за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека, Софийска градска прокуратура съобщава:






По искане на държавното обвинение, от 23.04.2020 г. обвиняемият Николов е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Тази мярка не е била обжалвана от него пред втора съдебна инстанция. Понастоящем той се намира в следствения арест.


Четете още:

🔴 Когато българското се тъпче с двата крака, човек е безсилен! (ВИДЕО)

🔴 Испания въвежда 462 евро минимален месечен доход за бедните

🔴 Ирен Кривошиева: След аварията в Чернобил Стефан носеше храната на сина ни Владимир





Източник: plovdiv24





Коментари

горе