Как да спрем настъпващ инфаркт с чаша вода – действа за по-малко от минута!



Сърдечният пристъп е сред най-често срещаните причини за смърт по света. Но можем ли да спрем настъпването на инфаркт, дори ако съзнаваме ясно, какво ни се случва? Оказва се, че една проста подправка от кухнята е в състояние да спре настъпващ сърдечен пристъп за минута!

Ако получавате инфаркт и зад гръдната кост се появява притискаща, пареща болка, която не отминава, тогава трябва спешно да се обадите на линейка.

Но в живота има ситуации, до които не може да се стигне до линейка и няма хапчета под ръка. 

Д-р Д. Кристофър и д-р Р. Шулц посветили половината си живот на изследването на този проблем. И стигнаха до извода, че можете да спрете инфаркт в рамките на минута с помощта на един продукт, който всеки има вкъщи!





черен пипер на зърна

В продължение на 35 години Джон Кристофър наблюдава ефектите на черен пипер върху човешкото тяло. През цялото това време състоянието на пациентите му, които са го употребявали, значително се е подобрило.





За да спрете предстоящия сърдечен удар, трябва да добавите една чаена лъжичка смлян черен пипер към чаша вода. Този лют пипер съдържа голямо количество капсаицин, който дразни дихателните пътища, кожата и лигавиците.

Този метод е подходящ само, ако човекът е в съзнание. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капете няколко капки екстракт от черен пипер под езика.





Освен това черният пипер е много здравословен. Съдържа най-малко 25 вещества, които могат да имат благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Лекарите предлагат тази люта подправка за подобряване на метаболитните процеси. Той има добър ефект върху усвояването на полезни микроелементи и дори допринася за загуба на тегло.

Методът за спиране на инфаркт, споменат по-горе, трябва да се приема като акт на първа помощ. Може да се използва само в спешни случаи.


Четете още:

🔴 Тайният наследник на проф. Вучков (УНИКАЛНА СНИМКА)  

🔴 Млад лекар съживи жена в двора на болница

🔴 Светльо Витков: Не бих почивал на откритата тоалетна, наречена Черно море





Източник: lekuvai





Коментари

горе