Големи промени по гръцките плажове! Няма да има музика!





На всеки плажуващ в Гърция се полагат противоепидемичните 25 квадратни метра. Бийч баровете ще работят и ще предлагат фрапета, кафета и други напитки, но музиката е забранена. Това е посочено в указанията, които са приети от няколко министерства в Атина.






Гърците вече имат достъп до плажовете, като стриктно се спазва на 1 000 кв. метра площ да не пребивават повече от 40 души. Чадърите са на отстояние от 4 метра един от друг. Определеното минимално разстояние между шезлонгите под различни чадъри е 1,5 метра. Максимум два 2 шезлонга се поставят под чадър, с изключение на тези, които ще ползват семействата с малолетни деца.






Туристите от България, които ще бъдат допускани до плажовете след 15 юни, следва да знаят, че на плажа са забранени всякакви организирани събития – купони, рождени дни, футбол, волейбол и други колективни игри.






Определеното минимално разстояние между клиентите на бийч баровете е 1,5 метра. Персоналът към заведението е задължен да носи маски. А стопанисващият зоната трябва да следи внимателно дали се спазват указанията, защото глобите са от 5 000 до 25 000 евро и затваряне на бийч бара за срок от 15 до 20 дни.


Четете още:

🔴 Ученикът, убил баща си при самоотбрана, няма за лежи в затвора

🔴 Мангъров: Всички мерки трябва да отпаднат и да лекуваме психическите травми от COVID-19

🔴 Неадеакватен шофьор отнесе няколко коли и блъсна пешеходка! Заключи се в колата ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе