"Катастрофи в София": Ще изкарат, че и убиецът на Милен Цветков е карал с 50 км/ч СНИМКИ



Виновният в катастрофата с четирима ранени на 2 октомври 2019 година мерцедес е карал поне със 100/140км и повече, пише в социалната група "Катастрофи в София" Едуард Ненков. 

Пострадалата шофьорка на злополучното такси Цветанка Илкова получи документ от прокуратурата, в който се чете, че въпросната кола на кръстовището на Ботевградско шосе се е движила с 50 км/ч.  





Припомняме случая: четирима души пострадаха при катастрофа между кола и такси на бул. „Ботевградско шосе”. По разкази на очевидци автомобилът е преминал на червено и се е блъснал в таксито. Пожарен екип съдейства за изваждането на един от пострадалите. 25-годишен мъж, водач на единия автомобил, бе с контузия на гръдния кош и на ръката. 25-годишна жена, пасажер, бе с контузия на главата и хематом. 52-годишна жена е най-тежко пострадалата. Тя е с контузия на гръдния кош и контузия на гръбначния стълб. Тя е откарана в противошокова зала в ИСУЛ. Сигналът за инцидента бе получен в Спешна помощ около 16:32 ч. на 2 октомври.





Kamelia Kirilova Александър Диков: "Да... С 50 бил карал. Добре че тоя със скутерчето спря на време, че щеше да го направи на кайма".

Ivailo Ivanov: "Те на тая логика и убиеца на Милен Цветков ще го изкарат, че се е движел с 50...егати овчедушието".





"Ще се извиня, че пак ви занимавам със себе си, ама станах на 100 години, и все още вярвам в справедливостта. Та- получих постановлението за катастрофата през октомври. От четири страници, запълнени с думи, видях само това. - Виж документа в галерията ни със снимки и видео (р.б.) - По случайност имам клип от видеонаблюдението на София. 90 минути бяха спрени трамваите, за да се проведе " законосъобразно, обективно, всестранно и пълно" разследването. Ако той ме беше ударил с 50 км/ ч, щеше да ми счупи левия фар. Припомням видеото. Колата е предадена за скрап. Не съм искала да го съдя, или пари. Но- криво ми е. 50 км..." Това написа пострадалата жена от таксито в катастрофата от октомври миналата година Цветанка Илкова във фейсбук групата "Катастрофи в София".

"... бях безкрайно изненадана от това, че съм "наопаки" на Ботевградско шосе. И защо колата ми е ударена на две места. След като получих записа, си го обясних. Освен ангелът ми хранител :) , и тойотата ни спаси- мен и момичето до мен- всички еърбеци бяха отворени, а и колата беше почти нова. (4 г.). А това, че ме отвя, не говори за 50 км/ ч. Не ми се занимава с нищо вече, на 25 г. е младежът, или ще му дойде акълът, или няма", пише още Цветанка Илкова





Nikolai Mirevski Аз лично съм колата след човека със скутера който за една бройка не беше отнесен.КАТЕГОРИЧНО шофьора ма МЕРЦЕДЕСА се движеше със скорост клоняща към 100км/ч и на червено

Цветанка Илкова: "Колата е на фирмата, предадена е за скрап, а с обезщетението за средна телесна повреда се занимават адвокати. Не е минало още. Нямам желание да се занимавам. Нали вярвам в обективността на прокуратурата".

 Georgi Karolev: "Тия смотльовци “случайно” са изпуснали една 1 /единица/ пред тия “констатирани” 50 км/ч. Поредната пълна пародия...





Отделно, че на това кръстовище свети жълто-червено в едната посока и чак тогава червено-жълто в противоположната посока.
Такива оправдания са напълно скалъпени.
Боклуци!!!"

Momchil Mitev: "Това са около 100 км/ч, минимум 80-90, и този е за затвора за няколко години, защото така можеше да убие 4 човека в Тойотата, ако беше тръгнала 0.2 секунди по-рано. Но все пак живеем на място където прокурорите са по-подкупни от к**ви, и трябва да оцеляваме като в джунглата".



Четете още:

🔴 Рая Пеева продава дрехи втора ръка

🔴 Антибиотик на 50 години пази от увреждания и усложнения от вирусът! Вижте кой е

🔴 Върнаха прималял мъж от Спешното, той се прибра и почина





Източник: 24 часа





Коментари

горе