Единствената законна дъщеря на легендата Хачо Бояджиев се омъжи тайно - вижте красивата Мария Луиза (Снимки):



За бохемския живот на легендарния ТВ-режисьор Хачо Бояджиев се носят легенди. Известно е, че Бояджиев има 3 дъщери, от които само една - законна.

Но в кулоарите на телевизията-майка винаги са се носили слухове, че всъщност ТВ-легендата е баща на цели 7 дъщери, всички от различни майки. За 3 от тях приживе Хачо говори офиицално - това са Цвета, Михаела и най-малката сред всички – Мария-Луиза .

Именно най-малката дъщеря на легендарния тв режисьор се е омъжила тайно за млад и снажен руснак. За събитието призна самата тя, публикувайки тяхна обща снимка, на която показват пръстените си.





Мария Луиза Бояджиева

Мария Луиза Бояджиева съпруг

Мария-Луиза, която е единственото законно дете на Бояджиев, срещнала любовта в Москва, където всъщност от години живее. За зетя на покойния Хачо не се знае нищо, освен че е от руски произход. Преди да се влюби и омъжи за него, Мария имаше връзка с наш рапър, с когото бяха заедно малко повече от 2 години, но пътищата им се разделиха.





дъщерята на Хачо Бояджиев

В Русия наследничката на тв легендата се издържа като артист на свободна практика. Всестранно развитата Мария е едновременно оперна певица, актриса и модел и се радва на завидна кариера в руската столица.

Хачо Бояджиев дъщеря





Мария-Луиза е дете от втория брак на Хачо Бояджиев – с актрисата Елена Маркова. Той се жени за нея малко след като тя се развежда с първия си съпруг. По това време се оказва, че Елена Маркова е бременна от режисьора. Бракът им обаче съществува едва четири дни. Докато Мария-Луиза расте, Хачо Бояджиев не проявява чак такъв интерес към дъщеря си. Плаща издръжката ѝ, но не я вижда често. Талантливото момиче прекарва дните си най-вече в компанията на баба си в аристократичния ѝ апартамент край Руски паметник.





Мария Луиза Бояджиева
След смъртта на баща си през 2012 г. Мария не пожела да приема съболезнования нито лично, нито в профила си в социалната мрежа фейсбук, където триеше всяка публикация, опитвайки се да избегне новината за кончината на татко си. На погребението също не се появи, а по-късно обяви, че не желае да знае какви имоти е оставил Хачо и дали тя ще наследи нещо от тях.


Четете още:

🔴 Нови разкрития за катастрофата с Местан, при която загина бебе ВИДЕО

🔴 Съветите на жена, преборила рака

🔴 Сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова: По-добре да го пазим ние, семейството





Източник: За Жената





Коментари

горе