Бизнесменът Христо Сираков: Двоумя се между 3 жени, скоро едната ще отпадне





Христо Сираков е роден в София на 28 юни 1956 г. Майка му е лекар по дентална медицина, а баща му работи в сферата на авиацията. Христо завършва средното си образование във Френската гимназия в София. След това учи в лицей в Париж. Той е бизнесмен с разностранни интереси. Шоубизнесът на Христо Сираков е сред най-популярните му занимания в България. От няколко години участва в организацията на конкурса "Мис Плеймейт". Ето какво каза за "България Днес":






- Г-н Сираков, търсите новата Мис Плеймейт. Какво очаквате от кандидатките?

- Не очаквам да са секси, красиви и провокативни, тъй като лично ги избирам и няма как да не са такива. Очаквам сериозно отношение към конкурса и всичко, свързано с него. Изявите са много, организацията е сложна и го изисква.

- Колко момичета се явяват на конкурса?

- Колкото желаят, толкова. Винаги питам кандидатките колко е голямо желанието им да участват в конкурса от 1 до 10. При отговор под 9 се разделяме завинаги. Не харесвам когато хората правят нещо, без да са убедени, че го искат на макс. А избраните са само 12.






- Как трябва да кандидатстват?

- Регистрацията е лесна. На официалния ни сайт playboy.bg има форма "Запиши се за кастинг", която се попълва. Ако все пак има техническо затруднение, кандидатките могат да изпратят мейл с име, години, телефон за обратна връзка и свои снимки на cast.playboy@gmail.com или просто да ни пишат в официалните ми профили във Facebook и Instagram.

- Освен слава какво друго ще спечели носителката на титлата "Мис Плеймейт"?






- Славата, в зависимост от това на какво се базира тя, може да донесе много повече позитиви от 20-те хил. лева или лекия автомобил като награден фонд за първото място.

- Няма спор, българките са красиви жени. Не стана ли прекалена обаче намесата на пластичните хирурзи в красотата?

- Всичко прекалено води до рискове, понякога необратими. Повечето момичета продължават да не се харесват след 10-те външни намеси по лицето и тялото си и резултатът се вижда - започват да си приличат.

- Къде е границата, която трябва да поставят девойките в интервенциите?






- Има една забравена дума "естетика". За съжаление, всеки я разбира различно, а някои дори много погрешно. Лично аз не съм против интервенциите, особено при очебийна нужда.

- Трябва ли кандидатката за конкурса "Мис Плеймейт" да е разкрепостена?

- Профилът на плеймейтката го изисква. Все пак естеството на списание "Плейбой" и конкурса го определят като неизбежно. Но не трябва да се прекалява. 12 разкрепостени на едно място трудно се контролират, дори и от мен.

- Какви други качества трябва да притежава една жена, за да бъде коронясана с тази титла?

- Никакви... шегувам се. Препоръчително е да може да пере и да готви, а задължително да е чаровна и интелигентна.






- Блондинки или брюнетки?

- Все тая. Красотата е критерият.

- Със или без силикон?

- И с двете.

- Харесвате ли прякора си Стоте манекенки?

- Харесвам го, защото произходът му е сантиментален за мен и ми напомня едно прекрасно минало, и не го харесвам, защото всъщност се интерпретира погрешно. Хю Хефнър повече би ми отивало като прякор.

- Как ви се отрази самоизолацията? Какво правихте през тези няколко месеца?

- Активност е моята природа. "Затворен" във вилата си, измислях нови бизнеси и без да искам, постепенно я ремонтирах цялата. Разбира се, грижата за роднините ми е винаги на първи план.

- Страх ли ви е да не се заразите с коронавирус?






- Безстрашието води до вършене на глупости, което не ми е чуждо, но сега е различно. Когато от поведението ти зависят човешки животи, трябва да се внимава. Не изпитвам паника, спазвам необходимите мерки, а ако се случи, ще се боря, както съм правил с всички ужасни неща в живота си.

- Има ли някой около вас, който е прекарал заболяването?

- За мое огромно щастие - не!

- Свързват името ви с много жени от светските среди. В момента имате ли такава до себе си?

- Двоумя се между три, но скоро едната ще отпадне.


Четете още:

🔴 Рекордните над 400 с СОVID-19 в болница

🔴 Нидерландия: Повишената радиация в Европа може да е от повреда в руска АЕЦ

🔴 Нора Шопова уволнила от БНТ Мис България





Източник: plovdiv24





Коментари

горе