Българин: Платих 6 лева такса "барбарон" в заведение на морето, повече не стъпвам!





Пореден българин e силно разочарован от българския манталитет по родното море. Човекът публикува пост във фейсбук, където изказва мнение, че синдромът на андрешковците в България трябва да бъде изкоренен. Нашенецът е смутен, че трябва да плаща 6.00 лева за барбарон. Той е на мнение, че при консумация в заведение не е редно да се плаща подобна такса. Ето целия му пост във фейсбук.






"Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажът е "Нестинарка" в Царево. Плажчето е гръмко обявявано като едно от безплатните и наистина има зони, в които шезлонг и чадър са по 0 лева. Но, тук идва голямото но, в заведение, което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв. Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи!






Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете!






Днес заведението се “изхитри" и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече. Ние ще сме още поне два месеца в Царево и както казва Христо Мутафчиев – “Няма да им стъпим!", ама не на гърците, а на андрешковците. Съветвам всички приятели, също да не им стъпват.

Синдромът трябва да бъде изкоренен, ако искаме бъдеще за децата си в тази страна!"


Четете още:

🔴 Емигранти по цял свят подават ръка на българи в нужда

🔴 Ето кой е мъжът до Алекс Кръстева, за която се разбра, че е сестра на Нети-Снимки

🔴 Сърчаджиева и Ники Кънчев са без пари, принудиха се да...





Източник: plovdiv24





Коментари

горе