Как бетонът превзема някои от най-привлекателните кътчета по Черноморието ни (СНИМКИ)



Застрояването на Черноморието ни е болезнена тема от години насам. В определени моменти някои дейности в живописни кътчета там предизвикват много бурни реакции, предимно във Facebook, както и сериозни протести. Но въпреки това, промяната е факт.

В  своя публикация Борислав Борисов, администраторът на Facebook групата "Да не допуснем с. Синеморец да се превърне в Слънчев бряг", прави ретроспекция в стил "преди и сега". Той представя съпоставка през Google Earth - как е било и как е станало.





Припомняме, че за да се издаде разрешение за строеж се минава процедура през съответния общински съвет и главният архитект фактически го издава, като общинският съвет може да отхвърли предложението.

1.  ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ





2.  АРАПЯ

3.  ИКАНТАЛЪКА





4.  ИРАКЛИ

5.  КАМЧИЯ

6.  ЛОЗЕНЕЦ

7.  ОБЗОР

8. ОБЗОР-ЮГ





9. РОБИНЗОН

 

10. СВЕТИ ВЛАС - РОБИНЗОН - ЕЛЕНИТЕ

 

11.  СВЕТИ ВЛАС

 

12. ЮРТА ПОД ПЪТЯ (СВЕТИ ВЛАС)

Междувременно, във Facebook тръгна нов пример за тарикатлък по отношение на туристите на Черноморието ни. Този път сигналът е за Царево - и как безплатният плаж, с чадър и шезлонг, излиза солено в съседно заведение. Защото, там се плаща да седнеш на стола - в случая барбарона! Колко - по 6 лв. на барбарон! Разказът вижте ТУК!

 

Четете още:

🔴 Д-р Антония Първанова: Епидемията е инструмент за правене на много пари

🔴 Минималното почасово заплащане в Чикаго нарасна до $14. Достатъчно ли е?

🔴 Хотел дере туристи с такса "гледка" на Копитото СНИМКИ





Източник: Актуално





Коментари

горе