Фолк певица забременя след молитви



Фолк певицата Весела сбъднала мечтата си за дете след 15 години ходене по мъките. Изпълнителката се сдоби със син, след като посети чудотворния манастир „Света Богородица – Успение–Златна ябълка”. За мястото от години се носят легенди, че е едно от най-мистичните места в България. И всяка жена, която го е посетила рано или късно зачева.

„Бог ме дари с детенце след 15 години опит да имаме наше отроче с моя съпруг. След молитви в манастира познат като „Златна ябълка” край Асеновград, заченах! Силно вярвах и усещах, че това ще се случи. И чудото стана”, споделя своята история Весела. Изпълнителката на хитовете „Палаво око” и „300 дни и 300 нощи” години наред не успява да сбъдне мечтата си за дете. След като посещава мястото обаче–зачева. За манастира отдавна се носят легенди, че помага на бездетни жени да се сдобият с деца. Ритуалите, които се извършват в храма са помогнали на хиляди майки да прегърнат свои бебета. Сред практиките е преспиване пред църквата в навечерието на храмовия празник и изяждането на една ябълка с дръжката и част от семената, а след това останалите се заравят. Съществува още поверие, че около храма трябва да се увие три пъти памучен конец, който след това се усуква като мартеница и се връзва като колан около кръста на жената, след като го осветят в църквата. Носи се 40, за да забременее жената, а ако не е успее да зачене в този период, продължава да го носи, докато чудото се случи, пише "България днес".





„Бях тръгнала за Бачковския манастир, но ми казаха за този храм и отидох там. Изпълних стриктно всички процедури и вътрешно вярвах, че моментът може би е назрял. С Божията помощ днес се радвам на прекрасен син, когото обичам с цялото си сърце”, споделя Весела, която живее в Хасково. Изпълнителката и половинката си купили етаж от къща в града на Богородица и са много щастливи там. Покрай сина си певицата малко се откъснала от работата, но е готова да се върне по всяко време.





„Покрай раждането на сина ми се отделих малко настрана, но ретро партитата продължават с пълна сила и занапред отново ще дам всичко от себе си," споделя звездата от „Любовен пожар”. На 17-ти август малкият Светлозар ще стане на 3 години. Терминът на раждането съвпада с рождената дата на Весела–23 август, но тъй като певицата искала синът й да има собствен празник, с медиците избрали датата 17-ти за плановото раждане.


Четете още:

🔴 Проф. Витанов: Най-лошият сценарий се сбъдна

🔴 Пациент: Лекари ме пратиха у дома с остър апендицит, защото имаше съмнение, че съм с кopoнавирус

🔴 Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер и живот в 5-звезден лукс! (Снимки):





Източник: flagman





Коментари

горе