Пълна промяна - една различна Диляна Попова край морския бряг СНИМКИ



Казват, че смяната на прическата е сигурен признак за настъпваща промяна в живота на една жена. Именно на това мнение е била и една от най-влиятелните фигури в света на модата на 20 век - Коко Шанел, оставила след себе си не само множество тенденции в облеклото, но също така и редица крилати мисли, чиято мъдрост е напълно актуална и днес.

И наистина, нейните думи са подкрепени от популярната психология, според която трансформацията на външния вид и имиджа се счита за сигнал за дълбоки душевни процеси, предизвикани от желанието за ново начало.





Не е ясно дали точно такъв е случаят с Диляна Попова, но едно е съвсем сигурно - красивата актриса и модел успя да изненада своите почитатели с коренно различна визия от тази, с която всички я познават. Преди ден тя сподели в личната си Инстаграм страница серия от снимки, на които се вижда, че е значително е скъсила дължината на косата си, сега стигаща до раменете ѝ в късо каре.

Освен това звездата от лентата "Останалото е пепел", разказваща любовната история между Атанас Буров (в чийто образ се превъплъщава Асен Блатечки) и неговата секретарка Мария през 1994 г., също така е решила да остави в миналото кестенявия цвят на кичурите си, заменяйки го с меден нюанс на червеното.





На кадрите Диляна, която от известно време се намира в курортния град Приморско, показва новия си образ под слънчевите лъчи на морския бряг. Тя е седнала върху горещия пясък, облечена с кафяв потник и бели къси панталонки с висока талия. На други изображения облеклото ѝ се допълва от нежен бял комплект от две части с широка кройка, изработен от шифон и дантела, по който се спускат деликатни цветя.





Последователите на Попова в социалната мрежа одобриха нейната фризура и изписаха доста комплименти под публикацията ѝ. Към коментарите се включиха и популярни жени от светските среди у нас. Николета Лозанова постави няколко влюбени човечета, докато бременната в момента Евелин Костова от "Съни бийч" сложи огнени пламъци.





"Обичам те!", написа Лора Караджова, а Диляна ѝ отговори, че чувствата са взаимни.






Четете още:

🔴 Д-р Чачева, оперирала неродено в утробата: Доказах, че двeте Х хромозоми не могат да ми попречат

🔴 Отец Иван с приют в Гърция

🔴 Мед от коприва чисти кръвта и лекува мигрена





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе