Търновски бръснар подстригва яхнал мотор на задна гума ВИДЕО



30-ГОДИШНИЯТ БРЪСНАР ТОДОР МИНЧЕВ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА ПЕРФЕКТНО МАШИНКАТА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ, ДОРИ ВОЗЕЙКИ СЕ ВЪРХУ МОТОР, който е изправен на задна гума. Майсторът на мъжките прически представи екстравагантно видео, реализирано с помощта на негов приятел с дългогодишен опит зад мотоциклета. Така, докато водачът управлява превозното средство, Тодор демонстрира завидно спокойствие и техника в бръсненето. Младият търновец обаче споделя, че това е твърде екстремно преживяване, което не бива да пробват да повторят неподготвени хора. В противен случай една погрешна стъпка може да коства здравето и дори живота на някого.





Тодор има опит във фризьорството вече 12 години. Завършил е курсове във Варна и Лондон, които в комбинация със сериозна практика му помогнали да си изгради собствен стил в бранша. Живял е и работил във Великобритания, Шотландия, Норвегия и Нидерландия. След 7 години в чужбина се завърнал у нас и бил част от екипа на салон в София. Там спечелил много доволни клиенти, сред които са и рап певецът Били Хлапето, актьорът Димитър Банчев и няколко депутати, чиито имена пожела да запази в тайна.

След известно време обаче решил, че е време да се впусне още по-сериозно в този бизнес и да отвори свое собствено място, в което да развихри въображението и уменията си. Избрал това да се случи във Велико Търново и днес целта му вече е реализирана. От една седмица работи неговият салон Todor.Cuts.Barbershop, където посреща ежедневно клиенти.





„Желанието ми е да популяризирам Barber културата. Това е място за мъже – мъжка бърлога, в която да се отпуснат, да пият кафе или уиски, според желанието им, докато аз се погрижа за визията им“, споделя Тодор.

ПРОЦЕДУРАТА ПРОДЪЛЖАВА ЧАС, ПРЕЗ КОЙТО ОСВЕН ПОДСТРИГВАНЕ НА КОСАТА ТЪРНОВСКИЯТ БРЪСНАР ОФОРМЯ БРАДАТА, маха косми от скулите с конец, прави кола маска на нос и уши, ако клиентът пожелае.

По думите му това е и идеалното място, в което татковците и малките момченца могат да прекарат пълноценно времето си заедно по мъжки. Така, докато майките почиват от грижите за децата, бащите могат да разпуснат в бръснарницата, а наследниците им да се сдобият с ефектна прическа.





Заради пандемията след всеки клиент се прави дезинфекция, но съдейки по препълнения график на Тодор, търновските мъже не се боят от коронавируса и предпочитат да поддържат редовно визията си.

Майсторът с ножиците не крие, че се решил на екстремното видео с маркетингова цел.

„Видях подобно клипче, направено в чужбина. Просто изчаках удобен момент и човек, на когото да се доверя, за да действаме по идеята ми.





Видеото е заснето с телефон, но имам други хрумвания, които смятам да реализирам в бъдеще, като за целта ще ползвам професионално заснемане“, коментира 30-годишният търновец.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 Ето закуската, на която Зара от "Биг Брадър" дължи плоското си и стегнато коремче (Рецепта + снимки):

🔴 БГ учени, секвенирали генома на СОVID-19, открехват вратата зад пробива си ВИДЕО

🔴 С тази рецепта на лечителя Мураков сваляте бързо нивото на пикочната киселина





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе