Бебе на 40 дни с СОVID-19 в Пловдив! Ето кои са заразените футболисти на Локо



Бебе на 40 дни с COVID-19 беше прието в отделението на Инфекциозна клиника на УМБАЛ „Свети Георги“. Пеленачето било контактно с баба си, която също е с положителна проба за вируса.

Благодаря на екипа на Инфекциозна клиника на УМБАЛ „Свети Георги“, които въпреки голямото натоварване продължават да са на първа линия,  заяви областният управител на Пловдив Дани Каназирева.





По данни на РЗИ два  са потвърдените случаи на футболисти от Локомотив Пловдив с COVID-19. Те са под карантина в дома си. 

"Марица" научи по свои канали, че това са Илко Пиргов и Бирсент Карагарен. Кенан Муслинович също се е оплакал от болки в гърлото и температура, затова и той е изолиран от съотборниците си.





По информация на РЗИ към днешна дата  с положителна проба за COVID-19  са 4 души.
Те са били на финала между  ЦСКА – Локомотив в София, като  между тях има и момиче на 15 години и трима мъже на възраст между 19 и 38 години.  Всички са на домашно наблюдение.





Днес са взети проби на целия екип на футболния клуб – футболисти, треньори, мениджъри и всички, които са ангажирани с дейността на клуба и се чакат резултатите им, които ще бъдат оповестени официално.


Четете още:

🔴 Алена: Кризата с коронавируса ще приключи през ноември!

🔴 Тайният живот на Десислава Радева (Уникални снимки)

🔴 Борисов за СОVID-19: Идват тежки времена! Маските не са да запушим устата на някого





Източник: Марица





Коментари

горе