Нов зловещ сценарий от хората на Божков





Емисари на Васил Божков обикалят градовете в опит да правят нови провокации - плашат на погребални агенции, за да не прибират труповете от болници и други починали хора. Това сподели в сигнал пред медията ни собственик на погребална агенция.






По думите му идеята на зловещия сценарии е хладилните камери в болниците да се препълнят, да не се събират починалите и да не се погребват, докато не падне правителството.






За ужасяващата услуга се плаща директно в кеш по 10 хиляди лева на месец. Огромните суми, които не са проблем за обвиняемия хазартен бос, укриващ се в Дубай, се раздават в Ямбол, София, Пловдив, Варна, Бургас и Гоце Делчев, като има сигнали и за Русе.

Божков и неговите емисари планирали да ползват мъката на хората, да плъзнат зарази, да се сътвори невиждан хаос и правителството да подаде оставка.






Днес пък погребални агенти обявиха, че са готови за протестни действия, тъй като заради коронавируса им се забранява да извършват погребения. Заради заповед на здравния министър Кирил Ананиев, не може да се провеждат мероприятия с повече от 30 души, което според погребалните агенции пречи на работата им.


Четете още:

🔴 Издирват с червена бюлетина бургаските граничари от делото в Турция

🔴 Калина Паскалева: Протестът е организиран и финансиран. Радев за пореден път ни изложи пред Европа и света

🔴 До 1800 лева вече взимат учителките в детските градини





Източник: pik





Коментари

горе