Филип Аврамов се върна при жена си



След куп любовни перипетии актьорът Филип Аврамов отново се е събрал с бившата си съпруга Милена и е зарязал Вевинч Ибрахим, заради която се разведе и която също му роди дете – пише в. „Уикенд“. В момента на Фицата му се налага да издържа две семейства, тъй като от двете си жени актьорът има по една дъщеря – Рая и Ана – отбелязва изданието.





Приятели и колеги на звездата от „Домашен арест“ веднага забелязали промяна в него. Откакто заживял с красивата туркиня Севинч, Фицата се превърнал в типичен мъж под чехъл. Вкъщи бил като домашен иконом на жена си и на малката им щерка Ана. От любов към Ибрахим Филип започнал строеж на фамилна 2-етажна къща върху наследствен парцел в кв. „Надежда“. Харчовете го вкарали в тежки кредити, които обтегнали семейните отношения. Въпреки миловидния си вид Севинч, която е медицинска сестра в „Пирогов“, се оказала с нрав на старшина. Всяка сутрин тя му сервирала обемист списък със задачи, които трябва да изпълни пред деня.





Още преди 3 години, когато Филип Аврамов признал на Милена, че в живота му има друга жена, актрисата от Сатирата била сигурна, че някой ден отново ще станат семейство. Именно заради това тя запазила фамилията на бившия си мъж. Неотдавна самата Милена публикува в социалните мрежи няколко снимки от партньорството си с Филип. Актьорът признава, че е допуснал огромна грешка, задето е зарязал съпругата си, и сега с подвита опашка се е върнал в семейното гнездо.

Филип май се е върнал при жена си


Четете още:

🔴 Българка изчезна в Атина СНИМКА

🔴 Честният изход: Радев се отказва като президент и става водач на протеста

🔴 Мъж бе прегазен от бус и бит с метални тръби от роми





Източник: razkritia





Коментари

горе