Мариана Векилска проговори за бебето от Врачански  





Шокиращи разкрития направи бившата тв звезда Мариана Векилска в профила си във фейсбук. За пръв път тя си позволява да коментира връзката си с актьора Калин Врачански, с когото в медийното пространство се твърди, че са имали страстна афера, заради която Мариана напуснала съпруга си Симеон Колев.






До момента журналистката никога не е споменавала името на звездата от „Стъклен дом“ по какъвто и да е било повод, но отношенията им не останаха скрити за светските клюкари, които многократно ги засичаха да делят общата си компания. Към днешна дата обаче Врачански е сериозно обвързан и лудо влюбен в новата си половинка – красивата и значително по-млада от Мариана художничка Александра. Близки до Векилска издават, че тя трудно преживявала намеренията на Калин да се омъжи за новата си изгора и затова забъркала нов скандал с името му.






„Нищо не може да помрачи усмивката ми! ... но от около година леко се тревожа – нали бях бременна от Калин Врачански?! Какво стана с бебето? Изгуби се по трасето София – Брюксел – София. Или вие, малки човечета, които с лекота разпространявате нелепи слухове, не се интересувате от такива „дребни“ подробности?!“, написа ексводещата в социалната си мрежа.
От думите ѝ става ясно, че не е била бременна от актьора, но пък и че двамата са имали отношения.






Към момента Векилска твърди, че е необвързана, макар покрай прибирането ѝ от Белгия у нас да се появиха теории, че се е завърнала заради мъж. Истината за кариерното фиаско в Брюксел журналистката призна сама и сподели, че не е издържала на напрежението в европейската институция, в която работеше, а и децата ѝ, които са у нас, много ѝ липсвали.






Сега бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ е журналист на свободно практика, но е твърде възможно скоро отново да се върне на старата си позиция в Би Ти Ви, тъй като заместничката ѝ Алекс Кръстева преди седмици се омъжи, а мечтите за наследник ѝ били на първи план.


Четете още:

🔴 Решиха падат ли PCR тестовете за Гърция

🔴 3-те имена, с които не трябва никога да кръщавате детето си

🔴 18 години по-късно: От Деси няма следа, а майка й я чака, за да я прегърне





Източник: Ретро





Коментари

горе