Астрологът Тамара Глоба разкри дълго пазена тайна за зодиите



Тамара Глоба е един от най-прочутите руски астролози. Родена е на 16 март 1957 г., в Ленинград, в семейството на геолог-геодезист. Тя е четвъртото от петте деца в семейството. Родителите ѝ се запознават в края на войната.





В редица интервюта тя споделя, че знае само една красива любовна история и това е тази на нейните родители. Като дете тя посещава различни курсове и кръжоци, пее добре, а и сцената я обича. На 15-годишна възраст печели първа награда в конкурс за политическа песен.





От втори клас Тамара е почитател на хиромантията – началото е поставено от стара книга, намерена на тавана. Практикува с родители и приятели. Учи в Ленинградския електротехнически институт, но не завършва. След третата година от своето обучение, се отказва да продължи. Работила е в сиропиталище, болница, във филмовото студио Lennauchfilm (актьор, асистент режисьор, дубльор). От 1989 г. се занимава професионално с астрология.





Тамара ГлобаЖивотът на Тамара Глоба се променя след срещата ѝ с астролога Павел Глоба. Те работят заедно и с течение на времето се превръщат в търсени и популярни в цяла Русия. Това е благодарение на дълбоките им познания в астрологията, както и с модата за хороскопи, с началото на перестройката.

Двамата са заедно и в личния живот, имат две дъщери.

Наскоро Тамара Глоба направи разкритието, че сред зодиакалните знаци съществува един, който е с превес над останалите. Под тази зодия според нея са родени едни най-силните и могъщи хора.





Хората от най-силната зодия – Козирог, знаят как да чакат, умеят да оценяват адекватно ситуацията и собствените си възможности и се справят безпроблемно с всичко, с което се захванат.

Козирогът е човешки акумулатор, който черпи сила от някакъв тайнствен вътрешен източник.

Представителите на този земен знак знаят как да чакат, умеят да оценяват адекватно ситуацията и собствените си възможности. Дори ситуацията да изглежда кошмарна, те знаят кога да позабавят темпото и да изчакат подходящия момент, за да постигнат това, което са си наумили.





Козирогът ще направи всичко, което иска и не се интересува какво мислят другите за него.

Въпреки многото успехи, които са заложени от звездите на Козирозите – перфекционистите на зодиака, астрологът Тамара Глоба предупреждава представителите на този зодиакален знак все пак да внимават:

„Самоувереността, която имате и която съдбата ви е доказала, че е на ваша страна, понякога може да ви въвлече в много трудни събития в живота. Малко предпазливост никога не пречи“ –

пояснява Тамара Глоба. 


Четете още:

🔴 Новите данни: Нов голям брой починали за една нощ у нас!

🔴 На 35, а вече отхвърлен! Да помогнем на Благо!

🔴 Вижте как Бай Цанко се излекувал от диабет за 16 дни





Източник: delo.bg





Коментари

горе