Младо момиче изгоря живо в електромобил пред очите на баща си СНИМКИ



Какво може да бъде по-лошо? Бащата на 19-годишната Ева наблюдаваше как дъщеря му гори в колата и не можеше да й помогне.

При ужасяваща катастрофа на селски път близо до Потсдам в Германия студентка се блъсна в дърво с колата на баща си. Електрическият автомобил "Ауди" се превърна в смъртен капан за нея. Инцидентът е станал във вторник около 14:40 часа.





Снимка: Julian Stähle / dpa

„Самият аз се опитах да я измъкна от колата“, казва бащата. Опитахме се да счупим прозорците със собствените си ръце, пожарогасител и дори лом. Счупихме дръжките, но не можахме да влезем вътре."





Пребитият от мъка баща, съпругата му и дъщерите му - на 21 и 12 години, не са спали две нощи, пише bild.de. Семейството все още не може да повярва, че Ева вече не е сред живите.

Бащата на починалото момиче разказа, че Ева е ходила в колеж. Тя, както повечето си връстници, карала кола.

"Трябва да призная, че инцидентът е причинен от Ив. Тя е направила груба грешка, казва мъжът. - Когато чух за произшествието, веднага се втурнах на местопроизшествието и заедно със спасителите се опитах да извадя дъщеря ми от горящата кола. Един от спасителите успя да пробие дупка в прозореца, но беше твърде късно. Пламъците погълнаха колата напълно “.





Изследователският център на Audi вече се свърза със семейството и ги помоли да им предоставят изгорялата кола за разследване. Въпросът, на който концернът трябва да отговори, е защо вратите на колата са били блокирани?


Четете още:

🔴 Не чистете в петък и неделя – на безпаричие е  

🔴 Майката на блъснатото в Червен бряг дете: Даваха ми пари, да мълча! ВИДЕО

🔴 Отварят ГКПП Маказа до дни? ВИДЕО





Източник: glas





Коментари

горе