Молитва, която може да промени живота - След като прочетете, ще почувствате истински чудеса



Нейният ефект е много силен. Резултатите са изненадващи. След като прочетете тази молитва, ще почувствате истински чудеса в живота си - прекрасни събития, които дори не можете да си представите.

Може да ви се отнасят към по-далечни роднини, които искат да дарят част от имота, може да сте поканени да започнете нова работа с изключително висока заплата или просто някой да реши да направи подарък, който ще промени живота ви.





Молитва се изисква да се чете сутрин и вечер за период от един месец (въпреки че резултатите понякога идват по-рано). Използвах я 3 пъти в живота си (и три пъти имах невероятни резултати). Последният път, когато бях много отчаяна, ми се случи нещо, което промени посоката на живота ми към по-добро. На мен ми се случваха истински чудеса, при които обикновен човек, живеещ в чист живот, е трудно да повярва.





"Подаръците от Бога - са моите подаръци. Аз ги използвам във всеки момент от деня. При мен те са в Божествена хармония, мир и изобилие. Божията любов идва от мен и благославя всички, които са около мен. Божествената любов ме лекува сега. Не се страхувам от зло, защото Бог е с мен. Винаги съм била заобиколена от свещената аура на Божествената любов и сила. Аз заявявам, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно, че силата на Божествената любов и бдителност е насочена, изцелителна и се грижи за всички в моето семейство и за онези, които обичам.





Аз им прощавам и искрено се надявам на Божествена любов, мир и доброта за всички хора, независимо къде са. В центъра на сърцето ми е мирът, това е мир от Бога. В това мълчание усещам неговата сила, посока и любов, както и неговото свято присъствие.

Аз управлявам всичките си пътеки по божествен начин. Аз съм чисто въплъщение на Божията любов, истина и красота. Чувствам потока на реката му в мен. Знам, че всичките ми проблеми са в съзнанието ми. Пътищата на Бога - са моите пътища. Думите, които говоря, идват, където ги изпращам. Радвам се и изразявам моята благодарност, знаейки, че ще получа отговор на молитвата. И това е така.





Прочетете го искрено, почувствайте тази молитва. И със сигурност ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Тя е подходяща за всеки и ще ви помогне да подобрите живота си.

Тази молитва е от книгата "Магическата сила на разума" на Джоузеф Мърфи


Четете още:

🔴 Борисов сподели снимка с внуците си и написа: Време е за моите решения

🔴 Рейс с полски туристи от България катастрофира, десетки са ранени

🔴 Близка на Баба Ванга разкри всичко! Ето кой е дал дарбата й





Източник: За Жената





Коментари

горе