Вижте Орлин Горанов като младоженец



Естрадната икона Орлин Горанов от понеделник се изявява като водещ на телевизионно състезание по БНТ, но не винаги е бил строгият чичко с посребрели коси, който виждаме от екрана. Актрисата Катерина Евро публикува уникални снимки на певеца от сватбения му ден в далечната 1990 г.





Двамата са много близки и всъщност някогапният секссимвол с албански корени е негова кума. "Честити 30 години, @valgoranova и @orlyngoranov! Честито и на мен, кумата! Благодаря ви за приятелството и подкрепата, през всичките тези години! Обичам ви! Ваша Кейт", написа Катето Евро и показа какви са били певецът и съпругата му преди 30 години, когато са сключвали граждански брак.





Орлин и Валя Горанови са известни с един отг най-здравите бракове в родния шоубизнес. „Името на Орлин винаги ми е помагало за всичко. Никога не ми е тежало да бъда жената до него. Жените са тези, които трябва да създадат уют в едно семейство и аз винаги съм се старала за това". Обича да разказа съпругата на изпълнителя на "Детски спомен".

Валя Горанова обаче има собствен път в живота. Тя се старае да не тежи на никого. През последните 15 години има собствен бизнес, след като получава предложение да наеме фризьорски салон. 





Тя е категорична, че никога не се е чувствала пренебрегвана от съпруга си заради музиката, въпреки че Орлин Горанов често пътува по участия. Веднага след концертите си, той винаги се прибира в дома си, без значение откъде пътува. Дъщерята на Горанови е в чужбина от ранна възраст, като в момента живее в САЩ. 


Четете още:

🔴 20 малко известни факта за 11 септември

🔴 Доц. Чорбанов: Скоро започваме тестването на българската ваксина

🔴 19-годишна опита да се самоубие заради участие в конкурс за красота





Източник: lupa





Коментари

горе