Шофьорът на кафе Бианчи - Пред мен горяха живи хора в джип / СНИМКИ ВИДЕО



35-годишният Тихомир Желев от Стара Загора е един от четиримата късметлии от днешния септемврийски петък. Той е настанен в Неврохирургичното отделение с фрактури по ръцете и наранявания в гръдния кош, но се чувства сравнително добре и си спомня всичко от трагедията в центъра на Айтос. Младият мъж е шофирал служебен автомобил на кафе „Бианчи”.

Той се е движел бавно по ул. „Хаджи Димитър” в посока кръговото движение, виждал е, че пред него чакат доста коли и е отнемал постепенно от газта. Изобщо не е очаквал, че ще бъде връхлетян в следващия миг от тира на 50-годишния Кольо Иванов.





„Усетих удара отзад и моя сблъсък в дървото. Отвориха се двата еърбега. След мен бе ударен джипът, в който пред очите ми горяха хора”, казва Тихомир Желев.

До болничното му легло в 19 часа бяха допуснати съпругата и двете му деца, както и родителите му, които дойдоха от Стара Загора. Тихомир Желев е родом от Стара Загора, но живее със семейството си в Айтос.





Междувременно Флагман.бг узна, че шофьорът Кольо Иванов е бил закаран в Хирургичното отделение и се охранява от полиция.

Тирът се е движел с висока скорост от пътя за Руен, преминава през авгората, където блъска пешеходка и
се спуска по ул. "Хаджи Димитър", когато губи контрол и помите 12 автомобила






Четете още:

🔴 Убийството на двама ловни надзиратели в Миндя 40 г. пази зловещи тайни

🔴 Тийнейджър от Горна Оряховица измисли приложение, което решава задачи

🔴 Надрусаният убиец с тира в Айтос е абсолютно неадекватен цели 6 часа след трагедията / ВИДЕО





Източник:





Коментари

горе