Ваня Костова се сдобри със снаха си  





Примирие са успели да постигнат естрадната легенда Ваня Костова и нейната снаха Стефания, които през последната година бяха в обтегнати отношения, а певицата не можеше да вижда внучката си Ванеса.





Двете войнствени дами, които си разменяха грозни нападки в медийното пространство, са си простили обидите в името на детето. Стефания, която се раздели със сина на Ваня Боян преди повече от година, най-после склонила глава и разрешила на бащата на момиченцето да го води при неговата баба, без да се стига до съдебни разпри, каквито намерения имаха двете страни. Сега Ванеса можела да прекарва време с татко си и Ваня Костова, често им гостувала, а те обичали да я водят на разходки в Борисовата градина, където можели редовно да бъдат видени да играят заедно. Стефания и Боян, които имаха 8-годишна връзка, все още били разделени и живеели отделно един от друг, а връщане назад нямало.





Говори се, че до разлъката се стигнало именно заради неодобрението на легендата на „Тоника“ към снаха ѝ. Самата Стефания дори си позволи да я сравни със злата свекърва Бонка от хитовия сериал „Пътят на честта“. Костова отрече да е заставала на пътя на любовта на младите, но не скри, че недолюбвала жената на Боян. „Нямам никакво намерение да се оправдавам и защитавам, но ще кажа, че аз не съм виновна за края на връзката на сина ми и псевдоснахата. Християнка съм и не бих попречила на любовта между двама души. Явно те самите имат проблеми в отношенията си и затова са се разделили. Да е жива и здрава, да си говори каквото иска. Нека тежи на съвестта ѝ. Който изрича лъжи и клевети, не стига далеч! Тя от мене е видяла само добро. Изгледах внучката от бебе. Не че ми е тежало, защото обожавам Ванеса.





Ще запазя публикациите с клеветите на майка ѝ и ще ги прибера в папка. Нека някога Ванеса види какво е било отношението на Стефания към роднините ѝ“, изригна Ваня Костова преди време. Няколко месеца след апогея на скандала и заканите за съдебни битки страстите в семейството на естрадната звезда са се уталожили, а тя отново има възможността да се радва на своята единствена внучка, която вече е сред малките музикални надежди на България и е наследила певческите данни на баба си и татко си.


Четете още:

🔴 Българка, ваксинирана за СОVID-19, разкри какво се е случило с тялото й

🔴 "Останете гладни сутрин!"- Правила на живота на 80-годишен хирург, които ще помогнат за запазването на фигурата

🔴 14 септември 1918 г. Битката при Добро поле





Източник: Ретро





Коментари

горе