VIP: Родители превозиха новороденото си от болницата до "Столипиново" с хеликоптер / ВИДЕО





Всекидневнието поднася на жителите на Пловдив какви ли не изненади. Навръх първия учебен ден обаче станахме свидетели на истинска боливудска история. Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха този следобед новородения Асан Паша, предава TrafficNews.bg.

За първи път хора от "Източен" виждат как хеликоптер каца на на стадион "Рома", в близост до Преспите.





Хеликоптерът е излетял от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в него са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря.

По всичко личи, че ромският барон може да си позволи вместо с автомобил, да превози бебето си от родилното до квартала с хеликоптер. А, след кацането му, шарена карета превози пасажерите към мястото, където ще се проведе празникът за посрещането на детето. И то какъв...





Опънати шатри, богати софри с ядене и пиене на корем. Тази вечер пространството около кръстовището на улица "Ландос" и булевард Марица" ще гърми от музики и кючеци, а няколкометрови тонколони ще огласят тази част на Пловдив до зори.

Бърза проверка установи, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение.






Докато купонът е във вихъра си, институциите тепърва ще установяват законен ли е полетът.


Четете още:

🔴 Нидал Алгафари: Румен Радев приравни президентската институция до нивото на бръснарницата на Хаджи Генчо

🔴 Шизофреници! Бъзикат се с Марешки, а искат Слави

🔴 Брутално видео! Пребиха Ради Дългия пред заложна къща





Източник: glas





Коментари

горе