Синът и снахата на Илияна Йотова блеснаха във фотосесия (Уникални снимки)  



Две седмици след сватбата на годината, на която синът на вицепрезидента Илияна Йотова се венча за своята избраница, младоженците блеснаха в изящна фотосесия, като за световно списание. Проверка на „Ретро“ установи, че само за заснемането на фееричните кадри Марин и Кристиана са платили 2 хиляди лева, тъй като са се доверили на един от най-известните и предпочитани сватбени фотографи у нас.






Кадрите са осъществени на няколко локации в страната, като за една от визиите те дори пътували до морето, където булката Кристиана позирала като морска сирена, прегърната от вълните. Тя държала на професионалната фотосесия да бъдат заснети и двете ѝ сватбени рокли, с които събра очите на присъстващите. Първата и по-пищната от тях, обсипана с воали и първокласна френска дантела, е дело на българската дизайнерка София Борисова, която облича всички наши звездни булки за сватбите им, като цените на тоалетите ѝ не падат под 10 хиляди лева.






Втората рокля, с която Кристиана се преоблече за по-веселата част от сватбата, също била запечатана от фотографа, като за да постигнат ефектни кадри, снахата на Илияна Йотова позирала възкачена върху скалите край морето. Тоалетът, отново съшит с дантела, е дело на македонския дизайнер Борче Ристовски, който има съвместна модна линия с фолкпевицата Галена.






Едната от двете фотосесии на младоженците била проведена няколко дни преди грандиозното събитие. Другата се осъществила в деня на сватбата – 5 септември, докато гостите се настанявали в хотел „РИУ Правец“, където бе тържеството, а сред гостите беше и президентската двойка Румен Радев и Десислава Радева.






Сватбата на сина на Йотова остава най-скъпата за тази година – пръснатата сума била почти 100 хиляди лева.



Четете още:

🔴 Ето кой влиза в партията на Цветан Цветанов

🔴 Бременната Николета Маданска показа коремче, Венелин си трае СНИМКА

🔴 Българите са най-големият си враг





Източник: Ретро





Коментари

горе