Засекретиха делото за разстрела на 21-годишната Красимира кр...



Делото срещу 20-годишния Любомир Петров, който е обвинен за убийството на 21-годишната си приятелка Красимира Кукувска, се гледа при закрити врата в Районния съд в Пловдив, предаде репортер на "Марица".

По-рано днес Районната прокуратура внесе искане в съда за постоянното задържане на Любомир. Адвокатът му поиска делото да се гледа при закрити врата, за да не стават обществено достояние факти от личния му и интимен живот. Магистратите одобриха тази молба и засекретиха делото.





Припомняме, че трагедията се разигра на 11 септември. Тогава 21-годишната Красимира Кукувска от пловдивското село Бегово беше намерена мъртва, простреляна в гърдите. Първоначалната версия бе самоубийство, но после се стигна до заключението, че най-вероятно Любомир е дръпнал спусъка.





Той твърди, че на фаталния 11 септември отишъл в дома на Красимира, влязъл при нея, но двамата се скарали. Младата жена започнала да го гони, казвала, че иска да я остави намира, но той я заплашил, че ще я гръмне.  Красимира го провокирала и му казала: "Хайде, направи го, не можеш". Любомир твърди, че тя взела въздушната пушка и я опряла на гърдите си. По думите му, той натиснал без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива.





С постановление на наблюдаващия  прокурор, Любомир бе задържан за срок от 72 часа.

 


Четете още:

🔴 Синът и снахата на Илияна Йотова блеснаха във фотосесия (Уникални снимки)  

🔴 Ето кой влиза в партията на Цветан Цветанов

🔴 Бременната Николета Маданска показа коремче, Венелин си трае СНИМКА





Източник: Марица





Коментари

горе