Грозно, брутално, жестоко! Пиян ученик би с юмруци невинна млада жена в Пловдив, счупи й челюстта!





Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо А.Ш., на 17 г. за това, че на 27 август 2019 г. в Пловдив като непълнолетен, но като е разбирал свойството и значението на деянието и е могъл да ръководи постъпките си, е отнел чужда движима вещ – мобилен телефон и силиконов протектор за него, всичко на обща стойност 99 лева, от владението на пострадалата 36-годишна жена, с намерението противозаконно да ги присвои, като е употребил за това сила и заплашване и грабежът е придружен с причиняване на средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюстта й – престъпление по чл. 199 ал. 1 т.3 вр. чл. 198 ал.1 вр. чл. 63 ал. 1 от Наказателния кодекс.






На съд за вещно укривателство е предаден и К.Б., на 17 г., за това, че в Пловдив като непълнолетен, но като е разбирал свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си, с цел да набави за другиго – А.Ш., на 17 г., имотна облата, е укрил мобилния телефон, за който е знаел, че е придобит чрез престъпление – грабеж – престъпление по чл. 215 ал. 1 вр. чл. 63 ал. 1 т. 3 от Наказателния кодекс.





На 26 август вечерта двамата обвиняеми били с техни приятели и употребили алкохол. В първите часове на 27 август тръгнали да се прибират по домовете си, но преди това решили да се разходят. Те взели кучето – питбул, на обвиняемия К.Б. и започнали да обикалят из квартала, където живеели. Към 4,50 часа двамата преминали покрай кафеавтомат и забелязали жена, застанала пред машината, за да си купи кафе. Тя отивала на работа, първа смяна, в близкия хипермаркет.





Обвиняемите се приближили към нея. В първия момент жената не се притеснила, защото помислила, че те също идват за кафе. Когато усетила, че са зад нея, тя инстинктивно се обърнала. В този момент била ударена в лицето от обвиняемия А.Ш. Обвиняемият К.Б. бил на около 2 метра разстояние с питбула. А.Ш. продължавал да удря жената по лицето и тялото, като К.Б. му викал да спре, но той не се отказвал.





Жената паднала на земята и от джоба на панталона й се показал мобилният телефон. А.Ш. го взел, след което двамата обвиняеми се оттеглили от мястото. Пострадалата успяла да се добере до болница, близка до мястото, откъдето бил подаден сигнал в полицията. През това време А.Ш. дал телефона на К.Б., като му казал да го пази до другия ден, за да не го намери баба му вкъщи.

Съдебномедицинската експертиза е установила, че на пострадалата жена е причинено счупване на челюстта, контузии на главата и лявата ръка. Двамата обвиняеми са с наложени мерки за неотклонение "Под надзора на инспектор от Детска педагогическа стая“.


Четете още:

🔴 Откраднаха Деси Добрева за булка в Златоград / СНИМКИ

🔴 Чудо! Борислав възстанови опожарен от османлиите храм, Бог сбъдна мечтата му / ВИДЕО

🔴 Повярвах, че тя е жената на моя живот, но се оказах използван, лъган и захвърлен





Източник: plovdiv24





Коментари

горе