Ивайло Захариев шашна всички, клекна и предложи брак на... СНИМКИ



Ивайло Захариев предизвика масово вълнение, след като клекна и предложи брак на новата си любов Станислава. За да е вълнението пълно обаче, актьорът избра да го направи не къде да е, а от сцената, след края на представлението "Поручик Бенц" в Пчеларево.





Чаровният артист, който лети на крилете на любовта от известно време насам, сподели красивия момент с колегите си Йоана Буковска и Любомир Ковачев, погледите на публиката в Дома на маестра Петкова.





Оказва се, че Захариев е обмислял как точно да предложи на приятелката си от няколко дни насам, но е избрал именно добруджанското село, за да пренесе цялата емоция от сцената директно в душата на изгората си. Колежката му Йоана Буковска била наясно с плана и накрая поканила на сцената момичето, което се грижи за гардероба на трупата - Станислава Славчева. Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене и я попитал: "Стаси, ще се омъжиш ли за мен?", пише Dobrudjabg





И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предишната си връзка, а Станислава - едно момиче, които вече са приятели и споделят заедно семейните почивки.


Четете още:

🔴 Лидл пусна отровни картофи на промоция! Сега зове: Не ги яжте! СНИМКИ

🔴 Грозно, брутално, жестоко! Пиян ученик би с юмруци невинна млада жена в Пловдив, счупи й челюстта!

🔴 Откраднаха Деси Добрева за булка в Златоград / СНИМКИ





Източник: Блиц





Коментари

горе