Зетят на Цветанов с мерцедес за 200 бона (СНИМКИ)  



С ВИП каляска за близо 200 хиляди лева се фука зетят на Цветан Цветанов – Ростислав. Момчето се похвали със снимка зад волана на бляскавия мерцедес в бял цвят, под която голяма част от коментарите гласят „Честито“.






Очевидно бившият втори в ГЕРБ е намерил добра партия за средната си щерка Василена, която от две години е влюбена в Ростислав. Връзката им не е тайна от семействата им, а кандидат-зетят на политика е добре приет от него и жена му Десислава. Гаджето на Василена е сред малцината, имали възможността да видят на живо лукса в прословутия апартамент на Цветанов с частен асансьор в скандалната сграда на „Артекс“ в столичния кв. „Изток“. Ростислав често е засичан да влиза и излиза от богаташката кооперация, а понякога дори е придружаван и от родителите на Василена, с които често ходели на следобедни разходки заедно.






Василена и избраникът ѝ учели в едно и също училище, но той е по-голям от нея. Именно по коридорите на школото пламналите искрите помежду им. Цветанов и жена му Десислава имали пълно доверие на Ростислав и разрешавали на щерка им да посещава елитните нощни столични заведения единствено ако е в неговата компания. Профилите на младежите в социалните мрежи пък изобилстват от кадри, на които двамата се прегръщат и целуват.






Нищо чудно средната щерка на отлъчения от ГЕРБ Цветанов да мине първа под венчилото и да изпревари по-голямата си сестра Гергана. До този момент кака ѝ не се е показвала публично с мъж до себе си, а по всичко личи, че е наследила амбицията на баща си и е увлечена единствено от кариерата си на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, където вече смени два поста на апетитни заплати. Тя завърши университета „Бат“ в Англия, където беше състудентка с наследници на световния политически елит. Най-малката дъщеря на Цветанов пък е ученичка в трети клас и се вълнува само от уроци и игри с приятели.






Щерките на Цветанов мечтаели за големи семейства като тяхното и вземали пример от любовната история на майка си и баща си, които на 24 април тази година отпразнуваха 27-ата годишнина от сключването на брака си. Цецо и Десислава се залюбили като младежи, а той я чакал да завърши училище няколко години, за да могат тъстът и тъщата да му дадат ръката ѝ официално.


Четете още:

🔴 Ивайло Захариев шашна всички, клекна и предложи брак на... СНИМКИ

🔴 Лидл пусна отровни картофи на промоция! Сега зове: Не ги яжте! СНИМКИ

🔴 Грозно, брутално, жестоко! Пиян ученик би с юмруци невинна млада жена в Пловдив, счупи й челюстта!





Източник: Ретро





Коментари

горе