Нови съмнения около изчезването на Янек подпалиха мрежата





Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна

Повече от два месеца изминаха от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли. Капланов бе арестуван за закана с убийство към Димитър Недев, който коментирал с социалните мрежи изчезването на Янек.






Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, но издирването на дупничанина продължава. В същото време и в социалните мрежи не спират дискусиите около мистерията. В групата „Къде е Янек“, която е създадена от брата на изчезналия Янек - Марио, ежедневно се публикуват постове около мистерията. Някои от тях са гневни, другите са окуражаващи. Сред тях се открояват и думите на жена на име Вероника Щърбанова. Ето какво пише тя:






"И досега за мен е непонятно, защо Янек е тръгнал сам с този, от когото се страхува цяла Дупница! Той не знае ли, че убийствата в бита са или за пари или от ревност! Да тръгнеш и да не предупредиш никого е абсурдно. Камерите са засекли тръгването. Тръгваш с някой като този извън града да се разбирате!", написа тя.

Веднага под поста ѝ се заредиха още коментари, а в някои от тях се включва и авторката на поста:

Pepa G. Ivanova Може да е друга версията.. Какво се вижда точно на камерите?? Кой е видял първи камерите?? И аз се чудя

Svoboda Paneva Pepa G. Ivanova Точно така . Марио дали ги е видял?

Pepa G. Ivanova Svoboda Paneva Той ако не ги е видял, трябва да ги изиска от динев ..ако вече не са изрязани

Elitza Dimitrova Защото Янек е възприел манталитета на европеец и е вярвал, че е възможно да се разберат човешки. А другият си е обикновен дупнишки цървул.






Alexandre Borislavov Наистина има нещо, което не е ясно.. дали Капланов е казал на Янек да се качи в колата да поговорят и после с нещо го е обездвижил и е тръгнал.... Янек се е чувствал сигурно, понеже е бил пред блока си, но оня явно е използвал нещо за да го парализира и го е завел на свой терен....

Svetoslav Kavdanski Защото е смел и си мисли че Българуя е нормална държава






Pepa G. Ivanova Янек колкото и смел и добър да е .. Не е глупав да влезе ,в колата на всеизвестния мафиот Mariya Boomstra Защото е мъж.Защото е искал по мъжки да говори ,като е мислил,че ще говори с мъж,но....

Veronika Shtarbanova Author Без помощ не е станало. По някакъв начин се е качил в колата и там е станало каквото е станало. Може да не е имал намерение да излиза извън града, а е бил отвлечен. Не вярвам да не сподели с брат си какво възнамерява да прави. Бил е отвлечен най-вероятно.", гласят част от тях.


Четете още:

🔴 Жестоката реалност в пловдивска болница: Лекарите преценявали на око лечението на СОVID

🔴 Почина един от последните партизани - Крум Василев

🔴 Честито! Актрисата Евелин Костова роди от братовчед си





Източник: flagman





Коментари

горе