Мегз: Родила съм се мъртва!





Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена мъртва - всичко това е преживяла Мегз. Скандалната дизайнерка си разголи душата докрай през уикенда и сподели изключително лични неща:

Скъпи приятели, повечето от вас сигурно поне веднъж са подозирали, че съм малко по-различна и странна от другите хора. “Клевети" бих казала преди, но напоследък колкото повече страстта ми към астрологията, нумерологията, хюман дизайн, коачинг и всякакви други по-мистични техники за вътрешно дълбаене расте - толкова повече доказателства откривам за това.






Оказа се, че съм изключително рядък случай на човек с два асцендента. Как е станало?? И преди съм ви споделяла, че съм се родила мъртва - задушена в пъпната връв. Когато реално са ме извадили от майка ми е било 12-13 часа. Което на 10.07 е асцендент Везни. Лекарите започват да се борят за живота ми и в 15:15 ч., което вече е Скорпион, аз изплаквам. И сега големия въпрос на Астрологията тук е - кой е асцендентът ми, когато съм се родила, но не съм била реално жива?? Или когато съм проплакала и животът ми е започнал??? Оказва се и двата.






Всички астролози ми вадят по 2 карти и анализират комбинирано от двете. Странна работа. Та представете си в мен живеят един невероятно емоционален, чувствителен, романтичен и миличък Рак. И един крайно опасен, мистичен, сексуален и свръх амбициозен Скорпион. Задължителна полюсна експлозия. За щастие, си имам и една търсеща баланса Везна, която напоследък се опитва да оправи положението между тях.






Астрологията ми е многооо интересна. Имам и доста вродена интуиция за нея. А благодарение на психологичното ми образование - анализите много лесно ми се получават. Скоро ще се опитам да направя на някой от нас - ей така любителски хороскоп. Да видим как ще се справя...


Четете още:

🔴 Вуйчо би племенницата си, приятел я изнасили край Пловдив

🔴 Ужас! Намериха убита, нарязана и заровена 30-годишна жена!

🔴 Ще предложат маските да бъдат задължителни на всички закрити места





Източник: plovdiv24





Коментари

горе