Глезла, ама друг път! Новото гадже на Рачков му извъртя страхотна изненада за имения ден (Снимки):



Макар и мнозина да не вярваха, връзката на комика Митко Рачков с доста по-младата от него моделка Анита Димитрова е факт и по всичко личи, че двамата се разбират повече от прекрасно. Красивата блондинка се настани трайно и в сърцето, и в дома на любимеца на зрителите, и възнамерява да остане там дълго време.

Анита продължава да трупа активи, а с последния си пост в социалните мрежи доказа, че не е глезла и кифла (противно на мълвата), а домакиня-мечта .





Русокоската запретна ръкави и като една жена, която отлично знае максимата, че любовта на мъжа минава през стомаха, показа как е спечелила сърцето на Димитър Рачков , предават от ПИК.

Анита Димитрова

Преди няколко дни комикът празнува имен ден, но за разлика от рождения си ден на 18 септември, на който събра четата си в столичен ресторант, този път предпочете домашния уют. Половинката му лично се погрижи за празничното меню и със сигурност е успяла да очарова актьора и да го зареди с енергия и сили за изявата му със "Забраненото шоу на Рачков" в "Арена Армеец.





супа в тенджера

За да могат да бъдат спазвани противоепидемични мерки и всички закупили билетите да видя спектакъла, комикът резервира две дати - 27 и 28 октомври. В навечерието на изявите на любимия си, Анита Димитрова го поглези със собственоръчно приготвени специалитети, които е научила от своята майка и бъдеща тъща на Рачков. Моделката прекара няколко часа в кухнята, преди да сервира галавечерята на именяка. Изкусителката завъртя вкусна и питателна супа, а след това нагости любимия с хрупкави и апетитни банички, за направата на които на много от актуалните красавици уменията не им достигат.





апетитни банички

По всичко личи, че връзката на двойката процъфтява. Последния месец красивата блондинка и Рачков са денонощно заедно. Бургазлията гастролира из по-големите градове в страната със спектакъла си, като навсякъде бе придружаван от любимата си. В качеството й на негова половинка тя наблюдаваше шоуто от първите редове и не пропускаше да споделя в Инстаграм с кратки видеа успеха, с който преминава турнето на актьора.


Четете още:

🔴 Ясновидката Станка Ангелова: С брашно и въглен се разбира кой ви мисли лошото  

🔴 Лекар от ВМА пусна разплакващо видео (ВИЖТЕ ГО ТУК)

🔴 Мангъров обвини джипитата: Те излязоха от играта от страх и болниците преляха





Източник: За Жената





Коментари

горе