Изплуваха пикантни подробности за живота на най-обсъжданата наша лекарка





Доктор Неделя Щонова отпразнува с грандиозен спектакъл 20-годишния си юбилей в ефир, на който пя вокалистът Рони Ромеро. Пристигнаето му било такава изненада за нея, за каквато дори не е мечтала. Малцина знаят, че красивата докторка е първата носителка на титлата "Мис Пловдив", след което завършва медицина.





Работи 4 години като невролог в реанимацията на университетската болница "Св. Георги" в града под тепетата, преди да се отдаде на телевизията. Вижда обява по "Евроком" за конкурс за водеща на развлекателна игра. Тя обаче се явява с концепция за здравно предаване. Комисията от 8 души веднага се съгласява да започнат нещо ново и така цели 10 години води "Преди лекарствата". Останалите 10 е в "Преди обед".





Най-големият й почитател е съпругът й - бившият главен архитект на Пловдив и зам.-кмет на града Валентин Маринов. Въпреки, че са женени от 21 години, тя е все така влюбена в него и не престава да му поднася изненади. Любовта им пламнала на Гребния канал в Пловдив, а се запознали на коледното парти на общината. Дели ги огромна разлика във възрастта, защото той е с 20 години по-голям от нея.





Това обаче никога не е било проблем във връзката им, напротив. Не я притеснявал и фактът, че синът му от неговия първи брак е на нейните години. Двамата имат и обща 14-годишна дъщеря Лилия-Сапфира, кръстена на майката на архитекта


Четете още:

🔴 Слави Трифонов към премиера: Държите се като обидена манекенка, не ви понасям!

🔴 Глезла, ама друг път! Новото гадже на Рачков му извъртя страхотна изненада за имения ден (Снимки):

🔴 Ясновидката Станка Ангелова: С брашно и въглен се разбира кой ви мисли лошото  





Източник: plovdiv24





Коментари

горе