Последно сбогом: Вижте емоционалното послание от учениците до починалия учител от с. Люляково / СНИМКИ



Вие за нас не бяхте само учител, а верен приятел, баща, наш идеал и човек за пример, пишат възпитаниците му от 6 клас

Руенското село Люляково вече трети ден е в траур след смъртта на учителя по химия и биология - 50-годишния Марин Маринов. Преподавателят, който е дал положителен тест за коронавирус, издъхна на 17 ноември. Негови колеги и ученици от СУ "Отец Паисий" в Люляково почетоха паметта му по изключително емоционален начин.





Колективът постави венец на работното място на Марин Маринов с признателност за човечността, професионализма и всеотдайността му. 

Той бе уважаван преподавател, любим учител и колега. 

"Отново сме с теб, няма да те забравим. Почивай в мир, Маринов", "Добрите хора си отиват от този свят, но техните дела завинаги остават в душите ни! Дълбок поклон и светла му памет!", тъгуват негови приятели и колеги. 





Загубата бе много тежка и за учениците му. Учителят по химия и биология е бил класен ръководител на ученици от 6-и клас. Децата трогнаха и разплакаха всички с посланието, което написаха за любимия си преподавател, който е оставил дълбока следа в живота им.

"ДЪЛБОК ПОКЛОН, УЧИТЕЛЮ ЛЮБИМ! Многоуважаваният от нас класен ръководител г-н Марин Маринов ни остави завинаги. Той беше наш незаменим, любим учител, верен приятел, „истински баща“. Защо съдбата трябваше да е толкова немилостива спрямо нас? Защо трябваше да си тръгне без да ни каже СБОГОМ??? Може би, защото нямаше да посмее да го направи…






Той беше нашият идеал. Освен че, беше учител за пример, беше и човек с главно „Ч“.
ГОСПОДИН МАРИНОВ, ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ВЕЧНО В СЪРЦАТА НИ!!! Ние сме сигурни, че там „горе“ Вие ще ни бъдете пак класен ръководител и ще ни показвате правилният път в живота, защото хората като ВАС живеят ВЕЧНО. Всеки от нас носи нещичко в себе си от ВАС самия  - бъдете сигурни в това. ОБИЧАМЕ ВИ!!!
VI-ти клас".
 






Четете още:

🔴 Адът се отвори: Опашки за погребения в София

🔴 Бебе с СОVID е оставено цял ден без лечение в Университетската болница в Пловдив

🔴 Сръбският патриарх загуби битката с вируса, гръцкият се бори в болница





Източник: flagman





Коментари

горе