Бивш довереник на Слави му стана конкурент / ВИДЕО





Сериозна конкуренция в лицето на свой бивш довереник вече има Слави Трифонов. Един от най-добрите му сценаристи - Светослав Митев, уволнен от екипа на Дългия преди години, започна свое вечерно шоу. От две седмици насам "На стената" се излъчва по ТВ1 в късните часове. Забавното шоу е с цел разведряване, залага на незлобливия хумор и леката ирония.





Продукцията до голяма степен е заимствана от "Шоуто на Слави", тъй като в по-голямата част от времето Светослав сатирично коментира актуални политически теми от България и света. В предаването Митев кани и по един гост на епизод. Разликата му с шоуто, откъдето бе изгонен преди 4 години, е, че няма бенд и балет и е на екран през седмица.





Това е поредният опит на Митев да удари бившия си шеф. Преди години сценаристът създаде две последователни предавания "Политкабаре" и "Теория на конспирацията" в друга телевизия. Светослав се радва на зрителски интерес и нищо чудно този път да успее да открадне голяма част от аудиторията на 7/8 ТВ, смятат телеманите.





През 2016 г. Светльо Митев бе уволнен изненадващо от екипа на сценаристите в "Шоуто на Слави". През 15-те години, прекарани при Дългия, Митев създава образа на Митко Манафов, два минисериала, както и забавните скечове "Мамин Сладък". Уволнението му дойде като гръм от ясно небе. В медиите циркулираше слухът, че сценаристът и Слави са се скарали заради руса мадама, която е топлила леглата и на двамата. Нелепите слухове бяха отречени от екипа на Трифонов, но истината за краха на отношенията между двамата шоумени така и не излезе наяве.






Четете още:

🔴 Ангел Кунчев: Първо ще облекчим детските градини и училищата

🔴 Любовна драма във "Фермата", оформи се четириъгълник

🔴 Млади мъже се промъкнаха в затворен ресторант, за да обядват





Източник: plovdiv24





Коментари

горе