Ани Салич даде нов шанс на Бранко





Тв водещата се събра с бившия си мъж в Рударци

Пандемията от коронавирус е събрала разпадналото се семейство на Ани Салич и бившият й мъж Бранко. Неочакваният обрат настъпил в отношенията им 3 години след развода им. Заради извънредната ситуация в страната 61-годишният сърбин се преместил да живее начист въздух сред природата в къщата им в пернишкото село Рударци.






След раздялата им имението остана за тв водещата и двете им деца Хана и Лазар. Миналата есен Бранко бе част от екипа на аграрното риалити „Фермата”, но в този сезон нямал ангажименти към продукцията. Заради заразата от Ковид-19 в столицата, сърбинът избягал от големия град и се пренесъл в селското имение в Рударци. Съседи на телевизионерите разкриха, че Ани, Бранко и двете им деца, които учели дистанционно, отново живеели като едно семейство.






В средата на октомври починала майката на Бранко на 86-годишна възраст. Смазан от мъка, сърбинът публикува нейна снимка в социалните мрежи, а под нея заваляха съболезнования. Именно в този тежък за него момент той усетил подкрепата на Ани, която била в прекрасни отношения със своята свекърва и страдала не по-малко от него.
Преди да се омъжи за сръбския си съпруг Бранко Салич, една от най-популярните водещи у нас, е имала друг съпруг. Когато правила първите си стъпки в телевизията, тя се представяла с фамилията Златанова, помнят паметливи нейни колеги. По онова време Ани била само на 26 години и се трудела като репортерка и водеща на собствено публицистично предаване „В сърцето на София” по Нова телевизия. Единственото, което се знаело за първия й мъж било, че е строителен предприемач. Бракът им обаче бил съвсем кратък, тъй като Ани мечтаела за телевизионна кариера, а не на домакиня вкъщи. Именно работата я събрала с нейния съпруг № 2 Бранко, който бил технически директор на телевизията.





След развода с Бранко, Ани побърза да върне моминската си фамилия Валеова, но ръководството на Нова телевизия забранило на новинарката да се представя с друго име, освен с това, с което е известна. Фамилията Салич било като нейна запазена марка и зрителите така я познавали, аргументирали се шефовете й. Неведнъж Ани откровено е признавала, че не помни точната дата на тяхната сватба, а Бранко често се сърдел, че жена му не знае кога са се оженили.

Неотдавна тв продуцентът сподели, че двамата не са съумели да съхранят уважението помежду си, а той все още е наранен от развода, иницииран от новинарката. Краят на брака им съвпадна с фалита на Бранко, който бил убеден, че звездата на Нова телевизия го е изоставила заради финансовите му неудачи. След раздялата сърбина остави на Ани и двете им деца апартамента в София, както и къщата в Рударци, а самият той известно време живеше на квартира, писа Уикенд.





Близки до разпадналото се семейство Салич твърдят, че Бранко изживял много емоционално развода. Семейните драми поболяха бившия мъж на Ани. В края на октомври 2017 г. той бе изписан от болница в Благоевград, където го приеха по спешност. Причина за хоспитализацията му станал възпален гастрит, а откакто жена му го напуснала, лежал общо три пъти в клиника. Сърбинът получил стомашните проблеми, защото се хранел само по веднъж на ден. Бранко загубил апетит заради драматичната раздяла с Ани. Освен това телевизионерът живеел сам и нямало кой да му готви и домакинства. Бранко влизал още два пъти в болница с различни диагнози, които се обостряли заради силния стрес, който изживявал.





Депресията от раздялата го състарила и разболяла, но му повлияла и психически. Той се затворил в себе си, намалил контактите си и дори ограничил снимките си в социалните мрежи. Сега някога щастливото семейство отново си дава шанс.


Четете още:

🔴 Кристина, която уби двете си деца: Ревях и плачех

🔴 Браво: Синът на Милен Цветков стана звезда!

🔴 Д-р София Ангелова разказа как протича СОVID и какви са най-честите симптоми / ВИДЕО





Източник: flagman





Коментари

горе